Glasbewassing Den Bosch

Logisch dat je als ondernemer niet zelf de ladder beklimt om de ramen van je bedrijfspand eens onder handen te nemen. Schakel daarom professionele glasbewassing in Den Bosch of omgeving in. Of je je glasbewassing in Den Bosch nu periodiek of eenmalig uit wil laten voeren: bij Actief Cleaning Services is in afspraak alles mogelijk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en zoek je een manier om de ruiten eens flink onder handen te nemen? Schakel dan glasbewassing in Den Bosch en omgeving vandaag nog in. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en onze werkwijzen.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Glasbewassing in Den Bosch door gecertificeerde glazenwassers

Onze diensten op het gebied van glasbewassing in Den Bosch of omgeving inschakelen? Dan kun je rekenen op de kwaliteiten van onze gecertificeerde glazenwassers. Glasbewassing in Den Bosch kan op diverse manieren uitgevoerd worden. Dankzij onze grondige aanpak, maar ook diploma’s en certificaten weet je dat je met echte professionals te maken hebt. Glazenwassen is een relatief gevaarlijk beroep, waarbij ongelukken al snel op de loer liggen. Glasbewassing in Den Bosch bij hoge kantoorpanden of bedrijfsruimtes vraagt dus om een professionele aanpak. Onze glazenwassers beschikken over de juiste diploma’s en hebben bovendien trainingen gevolgd om de werkzaamheden zo veilig en goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Professionele aanpak glasbewassing Den Bosch

Glasbewassing in Den Bosch inschakelen kun je ook combineren met andere schoonmaakwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van dakgoten of kozijnen. Ook achterstallig onderhoud valt onder de taken. Glasbewassing in Den Bosch door Actief Cleaning Services gaat dus net dat ene stapje verder. Wil je je glasbewassing in Den Bosch en omgeving combineren? Dan geven wij je pand weer een representatieve indruk voor je personeel, klanten of zakenpartners.

Professionele aanpak

Actief Cleaning Services staat garant voor glasbewassing met een professionele aanpak. Dankzij onze handige apparatuur en materieel weten wij precies hoe we jouw ramen hun oorspronkelijke glans teruggeven. Onder andere door het gebruik van water zonder mineralen (osmose). Dit laat geen strepen achter op het raam en werkt op basis van natuurlijke processen. Op die manier dragen we bij aan een beter milieu en een schonere toekomst voor iedereen. Ook ons reinigingsmiddel bevat geen schadelijke chemische stoffen die je muren, ruiten of pand aantasten.

Onze diensten inschakelen

Wil je vandaag nog gebruikmaken van onze professionele ramenwassers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Aan de hand van een kleine inspectie kunnen we een inschatting maken van de werkzaamheden. Hierop volgt een offerte. Dankzij korte communicatielijnen kun je snel met ons schakelen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Vul ons online contactformulier in of bel ons via 0416 – 67 17 20. Ook mailen naar info@actief-cleaningservices.nl is mogelijk. Dankzij onze professionele aanpak heb je in no time weer heldere, streeploze ramen.