Glasbewassing Eindhoven

De ramen van je bedrijf of kantoorpand laten wassen is vaak een klus die je niet zelf uit wil voeren. Zoek je dan ook glasbewassing in Eindhoven of omgeving? Neem dan contact op met Actief Cleaning Services. Met onze grondige en professionele aanpak weten onze glazenwassers iedere ruit weer proper te krijgen. Meer weten over glasbewassing in Eindhoven of omgeving inzetten? In dit artikel vertellen wij je hier graag meer over. Glasbewassing in of bij Eindhoven wordt door ons snel en grondig aangepakt, zodat je zelf die lader niet meer op hoeft.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Glasbewassing in Eindhoven door gecertificeerde glazenwassers

Voordat onze glazenwassers de ladder (of tegenwoordig hoogwerkers) beklimmen hebben zij eerst een training gevolgd. Hierdoor hebben ze de juiste certificaten en kennis op zak. Niet onbelangrijk want glasbewassing in Eindhoven of omstreken op professioneel niveau kan best gevaarlijk zijn. Onze vakmensen weten daarom precies hoe ze om moeten gaan met gladde oppervlaktes, wind of onstabiele ondergrond. Ook maken de glazenwassers voor glasbewassing in Eindhoven gebruik van de laatste hulpmiddelen. Een uitschuifbare ramenwasser bijvoorbeeld of een verrijdbare osmose installatie. Alles voor glasbewassing in Eindhoven met streeploze ramen als resultaat.

Professionele glasbewassing in Eindhoven

We benoemden het al even hierboven: tegenwoordig gebruiken we vaak een osmosesysteem voor glasbewassing in Eindhoven en daarbuiten. Hierbij wordt met behulp van natuurlijke processen gedemineraliseerd water verkregen. Water zonder mineralen is belangrijk om een streeploos resultaat te verkrijgen. Bovendien is het een stuk goedkoper dan het inschakelen van een hoogwerker. Toch kun je een hoogwerker in sommige gevallen beter wel toepassen. Niet alle systemen reiken ver of tot aan het dak. Dankzij een hoogwerker kan onze medewerker tot aan de dakrand, bovenste ramen en gevel komen om je glasbewassing in Eindhoven uit te voeren.

Werkzaamheden combineren

Als onze mensen dan toch de hoogte in gaan, dan kun je ze meteen ook inzetten om de dakgoot te reinigen of om naast de ramen ook de kozijnen onder handen te nemen. Ook verder onderhoud, bijvoorbeeld aan de gevel, kunnen wij voor jou en je bedrijf verzorgen. Zo kun je door middel van een simpele afspraak met ons meteen heel je pand onder handen nemen. Bovendien kun je ervoor kiezen om dit jaarlijks of maandelijks door ons uit te laten voeren. Wij geven je daar graag een stukje advies in.

Onze diensten inschakelen

Wil je gebruikmaken van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen kijken we naar de werkzaamheden. Dit doen we aan de hand van een kleine inspectie ter plekke. Hierna kunnen we een tijdsplanning, maar ook kostenplaatje opstellen. Heb je nog vragen, dan kun je deze altijd aan ons stellen. Met onze korte communicatielijnen, kunnen we je snel en doeltreffend van de nodige informatie of antwoorden voorzien. Wil je jouw ramen ook weer laten glimmen? Actief Cleaning Service maakt ze al fluitend streeploos schoon.