Glazenwasser Den Bosch

Als ondernemer in de mkb-sector is het logisch dat je regelmatig een klusje zelf uitvoert. Voor velen zal het wassen van de ramen hier ook bij horen. Ben je als winkelier of manager echter op zoek naar een professionele glazenwasser in Den Bosch of omgeving om dit klusje uit te voeren? Dan zit je bij Actief Cleaning Services goed. Wij beschikken over ervaren en vakkundige glazenwassers in Den Bosch en omgeving. Wil je meer weten of wil je een van onze glazenwassers inzetten in Den Bosch? Lees hieronder meer over de eigenschappen en aanpak van onze vakmensen en neem vandaag nog contact met ons op.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Glazenwasser Den Bosch voor bedrijven

Als schoonmaakbedrijf ligt de focus bij Actief Cleaning Services op de mkb-sector. Een glazenwasser in Den Bosch nodig? Dan kun je bij ons terecht als ondernemer of manager in diverse soorten zaken. Zo werken onze glazenwassers in Den Bosch onder andere aan horecapanden, winkelpanden, bedrijfs- of kantoorruimtes. Omdat glazenwassen nog een echt vak is, hebben onze glazenwassers in Den Bosch en omgeving dan ook de nodige trainingen gevolgd. Ook hebben onze glazenwassers in Den Bosch diverse cursussen gevolgd, waardoor zij veilig en gezekerd tot aan de bovenste ramen komen.

Hoe gaan onze glazenwassers in Den Bosch te werk?

Onze glazenwassers in Den Bosch maken niet alleen de ramen van je winkelpand of kantoor schoon, ze geven je ruiten ook een helder en streeploos resultaat. Zo kunnen je ramen er voor een langere tijd weer prima tegenaan. Maar waar kun je onze glazenwassers in Den Bosch zoal voor inzetten? Dit is een greep uit de werkzaamheden:

  • Etalage- of winkelruiten: De winkel- of etalageruit is een uithangbordje van je zaak. Daarom is het de kunst om je ramen te laten schitteren. Onze glazenwassers in Den Bosch weten precies hoe ze te werk moeten gaan om je etalage of winkelruit grondig schoon te maken.
  • Glas buiten: Ook het overige glaswerk aan de buitenzijde van je pand kunnen wij onder handen nemen. Lastig bereikbare plekken op grote hoogte? Voor onze glazenwasser in Den Bosch is dat geen probleem! Hij of zij heeft de beschikking over liften, hoogwerkers of een telescopische wassteel om bij de bovenste ruiten te komen.
  • Glas binnen: Onze glazenwasser in Den Bosch of omgeving kun je ook inzetten voor de binnenzijden van ramen evenals overige ruiten binnen. Denk bijvoorbeeld aan glazen afscheidingen of wanden. Ook deze kunnen na verloop vuil worden.

Onze hulp inschakelen? Neem contact op!

Heb je interesse in onze diensten of wil je naast het wassen van je ramen ook meteen je gevel laten reinigen door ons? Neem vandaag nog contact met ons op. We gaan graag met jou en je bedrijf in gesprek. Hierbij kijken we ook naar wat onze werkzaamheden worden. Aan de hand hiervan maken we een indicatie van de kosten. Wil je meer weten? Vul dan ons online contactformulier in of bel ons via 0416 – 67 17 20 of stuur een mailtje naar Info@actief-cleaningservices.nl.