Glazenwasser Eindhoven

Als ondernemer klim je vaak zelf niet meer de ladder op om je ramen te wassen. Heb je als kleine ondernemer, manager of eigenaar een glazenwasser nodig in Eindhoven of omgeving? Denk dan aan Actief Cleaning Services. Hoewel we in Waalwijk gevestigd zijn, vind je ons inmiddels door heel het land. Wil je onze glazenwassers in Eindhoven inschakelen of wil je meer weten over hun werkzaamheden? Lees hieronder meer over de glazenwassers in Eindhoven of omgeving en welke werkzaamheden zij voor jou uit kunnen voeren.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Glazenwasser Eindhoven voor bedrijven

Actief Cleaning Services is als schoonmaakbedrijf met name actief voor de mkb-sector. Of je nu een winkel- of horecapand hebt, een eigen kantoor of bedrijfsruimte: onze glazenwassers in Eindhoven of omgeving weten precies hoe ze jouw ramen weer streeploos schoon krijgen. Dit komt omdat onze glazenwassers voor Eindhoven en omgeving speciale trainingen en cursussen hebben gevolgd. Hierdoor ben jij verzekerd van een professioneel eindresultaat en weet je zeker dat je klus door vakmensen wordt uitgevoerd.

Werkzaamheden glazenwasser in Eindhoven

De werkzaamheden van onze glazenwassers in Eindhoven beperken zich dan ook niet alleen tot het wassen van ruiten aan de buitenkant. Dankzij hulpmiddelen, waaronder onze eigen liften, hoogwerkers of telescopische wasstelen, kunnen de glazenwassers in Eindhoven de meest lastig bereikbare ramen toch schoonmaken. Onze werkzaamheden:

  • Etalage- of winkelruiten: Onze glazenwassers in Eindhoven weten precies hoe ze de etalage- of winkelruiten van jouw winkel weer glanzend schoon kunnen maken. Ook grotere ramen van horecapanden kunnen door onze glazenwassers vakkundig gewassen worden.
  • Glas binnen: Mag het glas aan de binnenkant ook een wasbeurt gebruiken? Vaak is dit een plekje dat we vergeten. Na verloop van tijd kan hier echter ook veel stof of vuil verzamelen. Voor onze glazenwassers een kleine moeite om ook de binnenkant van de ramen mee te pakken.
  • Glas buiten: Ook de ruiten van je bedrijfspand of kantoor kun je door onze glazenwassers in Eindhoven laten reinigen.

Tip: Als je de diensten van onze glazenwassers in Eindhoven of omgeving inschakelt, laat dan ook meteen door ons je gevel- of dakgoot reinigen. Heb je zonnepanelen op het dak liggen? Ook deze kunnen wij meenemen in onze schoonmaakronde. Vraag naar de mogelijkheden!

Interesse? Neem contact met ons op!

Wil jij ook je ramen door Actief Cleaning Services glanzend schoon laten maken? Of wil je gebruikmaken van andere diensten? Wij gaan graag met je in gesprek en denken mee in de mogelijkheden. Allereerst nemen we een kijkje bij je bedrijf of zaak voor de door jouw beoogde werkzaamheden. Aan de hand hiervan kunnen we een offerte op maat voor jou en je bedrijf maken. Vul vandaag nog ons contactformulier in via de website of bel ons via 0416 – 67 17 20. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar Info@actief-cleaningservices.nl.