Professionele schoonmaak

Zoek je een schoonmaakbedrijf voor een doelgerichte en professionele schoonmaak van je bedrijfspand of kantoorruimte? Actief Cleaning Services uit Waalwijk opereert in de gehele provincie Noord-Brabant maar ook daarbuiten. Inmiddels hebben wij onszelf toegelegd op de professionele schoonmaak van diverse soorten gebouwen in het midden- en kleinbedrijf.

Dankzij onze grondige aanpak in een professionele schoonmaak, evenals open manier van communiceren met korte lijnen, weet je wat je aan ons en onze diensten hebt. Zoek je een professionele schoonmaak? Lees hieronder meer over wat wij hieronder verstaan en neem vandaag nog contact op om gebruik te maken van onze diensten.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Professionele schoonmaak door Actief Cleaning Services

Persoonlijk, maar toch effectief: dat is waar een professionele schoonmaakklus door Actief Cleaning Services voor staat. Omdat we zelf vooral actief zijn voor de kleinere bedrijven, vinden wij een persoonlijke benadering en contact erg belangrijk. Niet alleen kunnen we op die manier snel schakelen: als bedrijf blijf je ook op de hoogte van onze aanpak. Bij onze professionele schoonmaak dan ook geen haastklussen of half werk. Een professionele schoonmaak inzetten kan qua tijd variƫren. Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte die gereinigd dient te worden en hoeveel tijd onze mensen ervoor nodig hebben. Dit laten we altijd op een heldere, duidelijke manier aan het bedrijf weten zodat er geen verwarring over prijzen of gewenste werkzaamheden ontstaat.

Professionele schoonmaak met professionele middelen

Een professionele schoonmaak gebeurt op een andere manier dan het schoonmaken van je woning of garage. Vanzelfsprekend werken wij met professionele apparatuur en reinigingsmiddelen. Deze schoonmaakmiddelen zijn uitgebreid getest en gekeurd. Stoffen zoals ammoniak of chloor (waar vroeger vooral mee schoon werd gemaakt) kom je in ons schoonmaakarsenaal dus ook niet meer tegen. Bij een professionele schoonmaak gebruiken we alleen schoonmaakproducten die speciaal voor die klus bedoeld zijn. Uiteraard zien wij erop toe bij een professionele schoonmaak dat de juiste schoonmaakmiddelen voor het passende oppervlakte of materiaal worden gebruikt.

Onze middelen:

Actief Cleaning Services beschikt voor diverse klussen over verschillende doeltreffende middelen. Zo hebben wij een goed uitgerust wagen- en voertuigenpark, waaronder eigen hoogwerkers, trucks en reinigingsapparatuur. Zo hoef je zelf geen los materiaal in te huren. Bij Actief Cleaning Services houden we alles in eigen beheer, wat natuurlijk voordeliger is in de uiteindelijke kosten. Daarnaast volgen wij de laatste trends en ontwikkelingen, zodat we altijd met de laatste technieken en up to date apparatuur aan de slag gaan.

Verantwoord schoonmaken

Als bedrijf met een moderne instelling vinden wij het verder ook belangrijk dat wij maatschappelijk verantwoord schoonmaken. Zoals we hierboven al stelden, gebruiken wij geen schoonmaakmiddelen die giftig en slecht voor het milieu zijn. Actief Cleaning Services wil daarmee graag een bijdrage aan een beter milieu leveren en een wereld die we schoon en netjes kunnen doorgeven aan een volgende generatie. Wij zien hierop toe door middel van kwaliteitscontroles en controle bij aankoop van onze producten. Nauwe betrokkenheid van de directie en het management, samen met de medewerkers, bij de uitvoering van dit beleid is de beste garantie voor succes. Hierbij dienen alle medewerkers de daartoe ontwikkelde procedures volgens afspraak uit te voeren.

Kwaliteitskeurmerk

Om de professionaliteit van onze medewerkers en het bedrijf te verbeteren, beschikt Actief Cleaning Services over diverse kwaliteitskeurmerken. Niet alleen op het gebied van schoonmaken, maar ook qua kwaliteitsmanagement, milieueisen en veiligheid beschikken wij over de vereiste certificaten en keurmerken. Hiermee willen wij zowel onze eigen kwaliteit waarborgen als die van onze medewerkers en uitstraling van ons schoonmaakbedrijf.

Onze hulp inschakelen

Schakel de professionele schoonmaak- en reinigingsdiensten van Actief Cleaning Services vandaag nog in. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Hierbij willen we graag zelf een kijkje nemen in het pand of kantoor om een inschatting van de kosten, hoeveelheid schoonmaakmiddelen en de benodigde medewerkers te maken. Wij zullen aan de hand hiervan een offerte voor het bedrijf opstellen, waarbij we altijd een-op-een blijven communiceren. Actief Cleaning Services kenmerkt zich door een transparante aanpak.

Je kunt contact opnemen door ons contactformulier in te vullen, ons te bellen of door een mailtje te sturen naar info@actief-cleaningservices.nl. Let wel op: Als je ons contactformulier invult, ga je akkoord met de manier waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees hier meer over de voorwaarden.