Schoonmaakbedrijf Drunen

Ben jij op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Drunen of omgeving? Dan zit je bij Actief Cleaning Services op de juiste plek. Wij pakken iedere schoonmaakklus voor jou aan! Of je nou op zoek bent naar een schoonmaak-, reinigings- of onderhoudsteam, bij Actief Cleaning Services helpen we je graag.

We gaan professioneel en klantgericht te werk, zodat jij kan genieten van een schone (werk)omgeving). Ook creëer je zo een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Schakel ons in als schoonmaakbedrijf in Drunen en ervaar zelf de vele voordelen.

  • Professionele aanpak
  • Gericht op de zakelijke markt
  • Actief in Drunen en omgeving

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Actief Cleaning Services: Jouw schoonmaakbedrijf in Drunen

Bij Actief Cleaning Services zijn we gevestigd in Waalwijk, echter werken we verspreid over Nederland aan schone leef- en werkomgevingen. We hebben een nuchtere kijk op de zaken en zo weet jij direct waar je aan toe bent.

We zijn al jaren actief als schoonmaakbedrijf in Drunen en hebben al diverse bedrijven mogen helpen. We hechten waarde aan vaste richtlijnen, zodat we een optimale en deskundige schoonmaak bieden. Schoonmaak tot in de puntjes, daar kan jij op rekenen.

Schoonmaakbedrijf Drunen: Ons dienstenpakket

Ook gebruikmaken van een schoonmaakdienst die tot in de puntjes is geregeld? Bij Actief Cleaning Services kan je uit verschillende diensten kiezen. We bieden een zeer uitgebreid dienstenpakket en je kan ons inzetten voor diverse schoonmaak-, reinigings- en onderhoudswerkzaamheden.

  • Schoonmaken: Voor allerhande schoonmaakklussen kun je natuurlijk bij ons terecht. Of het nu gaat om de kantine, toiletten of werkplekken. Door onze schoonmakers wordt alles meegenomen en geniet jij van een schone ruimte.
  • Dieptereiniging: Dit is een grote en grondige schoonmaakbeurt waarbij letterlijk alles binnenstebuiten wordt gekeerd. Zo maken we keukens, scholen of sanitair weer optimaal hygiënisch.
  • Gevelreiniging: Een gevelreiniging kan op verschillende manieren worden toegepast. Wij kunnen onder andere je gevel reinigen en deze verwijderen van groene aanslag en andere resten. Schakel ons in!
  • Glazen wassen: Ook de ruiten van het pand kunnen we onderhanden nemen. Zo kunnen we in no-time je ruiten wassen en is alles weer helemaal netjes.
  • Oplever klaar maken: Bij een verhuizing dien je de ruimte weer in oorspronkelijke staat op te leveren. Een grondige schoonmaakbeurt is hier vaak nodig en als ervaren schoonmaakbedrijf in Drunen weten we precies welke werkzaamheden we moeten vervullen.

Naast bovenstaande werkzaamheden kunnen we nog vele andere klussen uitvoeren en kunnen we jou volledig ontzorgen. Zo kan jij doen waar jij goed in bent en verzorgen wij de rest!

Een professionele en klantgerichte aanpak

Bij Actief Cleaning Services staat we voor een schone werk- en leefomgeving voor instellingen, bedrijven, organisaties en scholen door heel Nederland. Dit realiseren we door een professionele en klantgerichte aanpak. Onze medewerkers hebben kennis van de laatste ontwikkelingen in de schoonmaakwereld en maken gebruik van de beste hulpmiddelen. Dankzij onze ervaren medewerkers met een groot hart voor het bedrijf voeren we vele klussen uit, en met succes.

Ook gebruikmaken van onze services?

Ook gebruik maken van een van de diensten van hét schoonmaakbedrijf in Drunen? Schakel dan Actief Cleaning Services in! We kijken samen naar de wensen en werkzaamheden en maken een duidelijk en overzichtelijk plan. Contact opnemen doe je eenvoudig via ons contactformulier of neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en zorgen voor schoonmaak tot in de puntjes.