Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Grote kantoorpanden of ander soort bedrijfsruimtes dienen op regelmatige basis schoongemaakt te worden. Waar gewerkt wordt, wordt alles nu eenmaal sneller vies. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Eindhoven of omgeving dat deze grote schoonmaakklussen voor jou aanpakt? Lees hieronder dan meer over de diensten van Actief Cleaning Services als schoonmaakbedrijf in Eindhoven of omgeving.

Dankzij onze grondige aanpak en professionele facilitaire dienstverlening kun je voortaan op ons bouwen als schoonmaakprofessional. Wij weten precies hoe we van jouw bedrijfspand of kantoor weer een gezonde en blinkende werkomgeving kunnen maken!

  • Professionele aanpak
  • Gericht op de zakelijke markt
  • Actief in Eindhoven en omgeving

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Een schoonmaakbedrijf in Eindhoven inschakelen

Schoonmaakwerkzaamheden laat je natuurlijk het liefst uitvoeren door een vakman. Als ondernemer maak je zelf niet schoon, zeker als je bedrijf dusdanig groot of gegroeid is. Een professioneel Schoonmaakbedrijf inschakelen in Eindhoven is dan een betere optie. En bovendien ook een stuk efficiënter en kostenbesparend (je hoeft je eigen personeel immers niet meer in te zetten). Als Schoonmaakbedrijf dat van aanpakken weet, hebben wij ruime ervaring met ieder soort klus en schoonmaakwerk. Daarmee zijn we een multi-inzetbaar bedrijf als het op schoonmaken en onderhoud aankomt.

Werkzaamheden als schoonmaakbedrijf in Eindhoven

Heb je interesse in een of meerdere van onze diensten als schoonmaakbedrijf? Hieronder zetten we de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die wij uitvoeren. Wist je trouwens dat wij veel verder gaan dan alleen de gebruikelijke schoonmaakwerkzaamheden? Onze werkzaamheden:

  • Reguliere schoonmaak: Uiteraard kun je Actief Cleaning Services inschakelen als schoonmaakbedrijf in Eindhoven voor je reguliere schoonmaakwerk. Denk daarbij aan het maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks schoonmaken van je kantoor, sanitair of ander soort bedrijfs- of kantoorruimtes.
  • Dieptereiniging: Een dieptereiniging is een zeer grondige vorm van schoonmaken. Als je ons inschakelt voor dieptereiniging bedoelen we daarmee dat de meest lastige plekken worden aangepakt. Denk daarbij aan kachels van professionele keukens, sanitair van verpleegtehuizen, luchtzuiveringsinstallaties en meer. Ook een professionele tapijtreiniging valt onder het kopje dieptereiniging.
  • Glasbewassing: Ook glasbewassing is zo’n klus die onvermijdelijk is wanneer het bedrijf gevestigd is in een groter kantoorgebouw of bedrijfspand met veel ramen. Wil jij dat je medewerkers in een heldere en frisse omgeving werken en achter heldere ramen zitten? Dan kunnen wij een of meerdere keren per jaar de ramen van je bedrijfspand komen wassen.
  • Gevelreiniging: Vuil, roet, moeder en mos of planten hebben invloed op de gevel van je bedrijfspand. En dat is zonde. Want vaak is dit het eerste dat een nieuwe klant of zakenpartner ziet. Zorg er dan ook voor dat het uiterlijk van je bedrijf stralend schoon is en vraag vandaag nog een jaarlijkse gevelreiniging aan.
  • Pand opleveren: Ga je verhuizen met je bedrijf? Dan moet je doorgaans je bedrijfspand of kantoorpand dat je huurt in ‘originele staat’ opleveren aan de verhuurder. Zit je al een aantal jaar met je bedrijf op die plek? Dan kan het in originele staat terugbrengen van een gebouw een fikse klus zijn. Laat daarom een professioneel schoonmaakbedrijf in of bij Eindhoven jouw kantoorpand van binnen tot buiten grondig reinigen!
  • Overige schoonmaakwerkzaamheden: Ook voor specifieke klussen kun je onze diensten inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van zonnepanelen. Doorgaans een klus die je niet uitvoert (en wij raden dit ook af). Met een specialistische en vakkundige reiniging zijn dit soort werkzaamheden snel en doeltreffend voor elkaar.

Grondige aanpak

Als je de diensten van Actief Cleaning Services inschakelt weet je zeker dat je te maken hebt met een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving. Onze medewerkers hebben bovendien een training gevolgd voor de schoonmaakwerkzaamheden die zij uitvoeren. Daarnaast beschikken wij als bedrijf over de nodige certificaten om dit werk te mógen uitvoeren. Met een uitgebreid wagenpark, schoonmaakapparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen gaan wij graag voor jou en je bedrijf aan de slag!

Schoonmaak Eindhoven uitbesteden aan de professional

Wil je de schoonmaak in Eindhoven uitbesteden aan een gespecialiseerde partij? Dan ben je bij Actief Cleaning Services aan het juiste adres. Het maakt ons niet uit of we een enkele ruimte moeten schoonmaken of een heel pand: wij passen ons aan aan jouw wensen. Alle projecten worden op een efficiënte en betaalbare manier afgewerkt. Voor een professionele schoonmaak in Eindhoven kies je voor de specialisten van Actief Cleaning Services.

Niet lullen, maar poetsen

Bij Actief Cleaning Services staan we voor hard werken; niet lullen, maar poetsen. Schoonmaakwerk in Eindhoven doen we dan ook grondig, doeltreffend en efficiënt. Onze schoonmaakprofessionals zijn goed in wat ze doen en werken met plezier. Dit zorgt ervoor dat ze gemotiveerd te werk gaan, wat jou een uitstekende service en blinkend schoon resultaat bezorgd.

Meer weten? Neem contact op!

Wil jij onze schoonmaak- of reinigingsdiensten inzetten? Dat kan! Neem dan vandaag nog contact op met Actief Cleaning Services. Wij komen graag bij je bedrijf langs om een kijkje te nemen naar de werkzaamheden die zoal uitgevoerd moeten worden. Aan de hand van deze kleine inspectie maken wij een gedetailleerd overzichtsrapport en offerte van de werkzaamheden.

Wil je meer weten over deze gang van zaken of heb je vragen over de mogelijkheden die wij specifiek voor jouw bedrijf in petto hebben? Of wil je ervoor kiezen om onze diensten eens in de zoveel jaar, jaarlijks, maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks te gebruiken? Vul dan het online contactformulier in, bel naar 0416 – 67 17 20 of mail naar info@actief-cleaningservices.nl.