Schoonmaakbedrijf Heusden

Actief Cleaning Services is een ervaren schoonmaakbedrijf in Heusden met oog voor detail. Een schone en nette werk- en leefomgeving is namelijk van groot belang. Niet alleen voor het aanzicht, maar ook voor je personeel en klanten. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om deze werkzaamheden uit handen te geven aan een schoonmaakbedrijf in Heusden en omgeving. Bij Actief Cleaning Services staan wij graag voor je klaar en voorzien we jouw bedrijf van een professionele schoonmaak.

  • Professionele aanpak
  • Gericht op de zakelijke markt
  • Actief in regio Heusden

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Een schoonmaakbedrijf in Heusden inschakelen

Als schoonmaakbedrijf Heusen kun je bij ons terecht voor bijna iedere schoonmaakklus. Wij zijn al jaren actief in de schoonmaakbranche en hebben al diverse bedrijven mogen helpen. In verschillende sectoren zijn wij werkzaam, zoals in de zorg, kantoren, scholen en openbare gebouwen.

Met onze kennis, ervaring en middelen kun je bij Actief Cleaning Services rekenen op schoonmaak tot in de puntjes. Van periodieke schoonmaak tot aan specialistische reiniging en alles daartussen in. Wij streven naar de beste service en een hoge klanttevredenheid.

Werkzaamheden als schoonmaakbedrijf in Heusden

Ons dienstenpakket bestaan uit een breed aanbod van verschillende onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden. Tevens kun je er natuurlijk voor kiezen om deze werkzaamheden te combineren. Als schoonmaakbedrijf in Heusden hebben we een nuchtere kijk op zaken en weet jij direct waar je aan toe bent. Wij staan voor doelgerichte afspraken en kwalitatief schoonmaak- en onderhoudswerk. Hieronder vind je onze verschillende diensten:

  • Reguliere schoonmaak: Bij Actief Cleaning Services voeren we alle soorten schoonmaakwerk uit, van dagelijkse schoonmaken tot periodiek. Of dit nu de werkplekken van medewerkers zijn, de toiletten of de bedrijfskantine: door onze schoonmakers wordt alles weer spik en span.
  • Dieptereiniging: Dit is een grondige schoonmaakbeurt waarbij letterlijk alles binnenstebuiten wordt gekeerd. Zo maken we keukens, scholen of sanitair weer volledig hygiënisch.
  • Glasbewassing: Ook voor glazen wassen kun je bij ons terecht. Met onze professionele glasbewassing zorgen we ervoor dat dit op een vakkundige en snelle manier gebeurt.
  • Gevelreiniging: Last van groene aanslag op de gevel of ander vuil? Met onze gevelreiniging krijgt de entree van jouw bedrijf weer een professionele uitstraling.
  • Overige werkzaamheden: Naast bovenstaande werkzaamheden, kun je ook bij ons terecht voor tapijtreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, vloeronderhoud, sanitaire dienstverlening of een opleverschoonmaak. Wij helpen jou graag uit de brand en nemen alle schoonmaaktaken uit handen.

Hoe gaan wij te werk?

Door onze jarenlange ervaring en kennis staan we bij Actief Cleaning Services bekend om de professionele aanpak van diverse schoonmaak- en onderhoudsklussen. Met ons schoonmaakbedrijf in Heusden staan we voor hard werken: niet lullen, maar poetsen. Ons team van schoonmakers beschikt altijd over geldige certificaten en werken met veel plezier. We staan voor een professionele, grondige en doeltreffende aanpak. Dit resulteert zich in een uitstekende service en een blinkend resultaat, helemaal naar jouw wens.

Onze diensten inschakelen

Ook gebruik maken van onze diensten in Heusden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen met jou naar de wensen, ruimtes, interieur en benodigdheden. Vervolgens maken we in overleg een onderhouds- en schoonmaakschema. Hiermee plannen we onze diensten zo dat we op momenten komen die jou het beste schikt.

Afhankelijk van jouw voorkeuren kunnen we dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks langskomen. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Contact opnemen? Vul het online contactformulier in of bel voor direct contact naar 0416-671720.