Schoonmaakbedrijf Oss

Gevestigd in Oss of omgeving en op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf? Actief Cleaning Services is een gespecialiseerde partij met oog voor detail. Onze diensten voeren we in vrijwel heel Brabant uit, zo ook in Oss.

Ons takenpakket bestaat uit zowel grote- als kleinere schoonmaakwerkzaamheden. Benieuwd wat we als schoonmaakbedrijf in Oss voor jou kunnen betekenen? Hieronder leggen we je graag meer uit over onze diensten.

 • Professionele aanpak
 • Gericht op de zakelijke markt
 • Actief in Oss en omgeving

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Waarom Actief Cleaning Services inschakelen als schoonmaakbedrijf in Oss?

Sta je voor een schoonmaakuitdaging? Of moet het interieur of exterieur van jouw bedrijfspand in Oss aangepakt worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben de juiste kennis, ervaring en middelen in huis om elke schoonmaakklus aan te gaan. Van periodieke schoonmaak tot aan specialistische reiniging; en alles daar tussen in. Je kunt rekenen op schoonmaak tot in de puntjes.

Vraag direct een offerte aan. Vul de gegevens in en dien een aanvraag in. Wij plannen graag een kennismaking in om een inschatting te maken van de werkzaamheden en bijbehorende kosten.

Gecertificeerd en getraind personeel

Wij zijn een erkend schoonmaakbedrijf in Oss en beschikken daarbij over de benodigde ervaring. Onze werknemers beschikken over diverse certificaten. Wij weten te allen tijde wat er speelt op het gebied van schoonmaakapparatuur- of schoonmaakmiddelen. Hierbij houden we ook rekening met de toekomst. Actief Cleaning Services werkt met zo min mogelijk chemische of natuuronvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Onze diensten als schoonmaakbedrijf in Oss

Onze diensten beslaan een breed pallet met verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Schakel ons in voor onderstaande diensten:

 • Sanitaire schoonmaak: Heeft jouw bedrijfspand in Oss een toiletruime, kleedkamer of andere sanitaire voorziening? We gebruiken een rooster om het sanitair schoon te maken, één of meerdere keren per maand.
 • Dieptereiniging: Onder dieptereiniging verstaan wel alles wat behoort tot grondige schoonmaak. Toiletruimtes, keukens maar ook tapijten kunnen wij zeer grondig reinigen.
 • Gevelreiniging: Last van zwarte roetresten op de gevel of is er groene aanslag te zien? Wij zijn gespecialiseerd in gevelreiniging.
 • Glazen wassen: Regelmatig je pand zijn ramen schoonmaken is belangrijk. Wij hebben speciale apparatuur en materiaal om je ramen binnen no-time te wassen.
 • Schoonmaak zonnepanelen: Ook de zonnepanelen moeten op een speciale manier worden gereinigd. Binnen Actief Cleaning Services hebben we gediplomeerd en vakkundig personeel die deze klus graag onder handen nemen.

Schoonmaak tot in de puntjes

Meer dan 30 jaar ervaring

Schoonmaakplan op maat

Actief in de volgende sectoren

Bij het schoonmaken van je bedrijf in Oss en omgeving houden we rekening met je wensen. We maken duidelijke afspraken en houden ons hier aan. Korte lijntjes, heldere communicatie en een doeltreffende aanpak, daar kun je op rekenen. Onze schoonmaakdiensten zetten we in voor diverse sectoren en markten:

 • Kantoren
 • MKB
 • Scholen
 • Zorginstellingen
 • Hotels
 • Sportaccommodaties
 • VvE
 • Appartementencomplexen

Benieuwd wat we als schoonmaakbedrijf in Oss voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Actief Cleaning Services is graag jouw betrouwbare partner in schoonmaakwerkzaamheden.

Schakel ons direct in

Wil jij graag gebruik maken van een ervaren en grondig schoonmaakbedrijf in Oss? Neem dan direct contact op met Actief Cleaning Service. Uiteraard ben je ook altijd welkom voor een persoonlijk gesprek in onze vestiging in Waalwijk. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden. In overleg stellen we samen een onderhouds- en schoonmaakschema op.

Liever meer informatie over onze diensten? Vul via onze website het online contactformulier in of bel naar 0416 – 671720.