Schoonmaakbedrijf Tilburg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Tilburg of omgeving? Actief Cleaning Services is een bedrijf dat iedere schoonmaak-, onderhouds- of reinigingsklus graag voor jou aanpakt. We gaan klantgericht en doeltreffend te werk. Want klanten en werknemers hechten veel waarde aan een schone (werk)omgeving.

Bovendien draagt het bij aan de professionele uitstraling van je bedrijf. Schakel Actief Cleaning Services als schoonmaakbedrijf in Tilburg of omgeving in!

 • Professionele aanpak
 • Gericht op de zakelijke markt
 • Actief in regio Tilburg

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Jouw Schoonmaakbedrijf in Tilburg: Actief Cleaning Services

Als schoonmaakbedrijf voor Tilburg en omgeving is Actief Cleaning Services gevestigd in Waalwijk.  Als schoonmaakbedrijf hebben we een nuchtere kijk op de zaken en weet je direct waar je aan toe bent. Doelgerichte afspraken zorgen voor een hoogstaand en kwalitatief schoonmaak- en onderhoudswerk. Als professionele schoonmakers kun je ons inzetten voor diverse werkzaamheden. Hieronder leggen we je uit waarvoor je ons zoal in kunt zetten.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Als schoonmaakbedrijf in Tilburg en omgeving zijn we lang niet altijd alleen bezig met schoonmaken. Omdat we een zeer uitgebreid dienstenpakket hebben, kun je ons inzetten voor diverse schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Tevens kun je ervoor kiezen om schoonmaak en onderhoud met elkaar te combineren. Wat deze werkzaamheden zoal zijn?

 • Schoonmaken: Uiteraard kun je door ons allerhande schoonmaakklussen uit laten voeren. Niets is hierin voor ons te veel. Of het nu de werkplekken van je medewerkers zijn, de toiletten of bedrijfskantine: door onze schoonmakers wordt alles meegenomen.
 • Dieptereiniging: In keukens van verpleeghuizen en horeca, maar ook in kleedruimtes kan vocht, vuil, vet en schimmel zich ophopen. Met een dieptereiniging kun je deze plekken écht grondig te lijf gaan. Dieptereinigingen kun je ook uitvoeren voor het tapijt.
 • Gevelreiniging: De gevel is het vooraanzicht van je winkel, kantoor of loods. Wij zorgen er als schoonmaakbedrijf in Tilburg dan ook voor dat aanslag, mossen en ander vuil geen kans krijgen om zich te hechten op je gevel. Bij een goede gevelreiniging krijg de entree van je bedrijf weer een uitstraling om trots op te zijn.
 • Glasbewassing: Ramen staan dagelijks bloot aan de weersinvloeden van buitenaf. Voor je personeel, maar ook voor klanten of bezoekers zijn heldere ramen fijn. Licht komt beter binnen en het geeft het bedrijf- of kantoorpand een verzorgde indruk. Met de juiste apparatuur in huis kunnen we vrijwel iedere hoogte bereiken.
 • Opleverbaar maken: Ga je met je bedrijf verhuizen? Dan komt het voor dat je je huidige bedrijfsruimte in een oorspronkelijke staat moet terugbrengen. Door onze ervaring in het schoonmaken van bedrijven en kantoorgebouwen weten we wat er nodig is om een pand klaar te maken voor de oplevering. Een grondige schoonmaakbeurt is vaak nodig om stof en vuil helemaal te verwijderen zodat het volgende bedrijf in het pand kan.

Professionele aanpak door onze schoonmaker in Tilburg

Actief Cleaning Services staat bekend om de professionele aanpak van diverse schoonmaak- en onderhoudsklussen. Onze schoonmakers in Tilburg hebben kennis van de laatste updates in de schoonmaakwereld en maken gebruik van de beste hulpmiddelen. Denk daarbij aan speciale ladders, hoogwerkers, hogedrukreinigers en bedrijfsbussen. Daarnaast beschikt Actief Cleaning Services over de laatste certificaten en veiligheidskeurmerken. Dankzij onze ervaren medewerkers met een groot hart voor de zaak hebben we al vele klussen mogen uitvoeren.

Waarom kiezen voor Actief Cleaning Services?

 • Niet lullen maar poetsen
 • Korte lijntjes en transparante communicatie
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Schoonmaak tot in de puntjes
 • Gespecialiseerd in de schoonmaak van diverse sectoren
 • Schoonmaakplan op maat

Schoonmaakbedrijf in Tilburg gespecialiseerd in diverse sectoren

Actief Cleaning Services is als schoonmaakbedrijf in Tilburg en omgeving een specialist op het gebied van schoonmaak in de breedste zin van het woord. Wij maken locaties schoon binnen de zorg, onderwijs, industrie, retail, hotel, sport en de zakelijke markt. We verdiepen ons in jouw organisatie, zodat we een schoonmaakplan op maat kunnen maken.

Ook houden we rekening met duurzaamheid. Zo zorgen we samen voor een betere toekomst. We zijn flexibel, doeltreffend en vakkundig. Maak kennis met onze veelzijdige diensten!

Onze services gebruiken

Een of meerdere diensten van Actief Cleaning Services als schoonmaakbedrijf in Tilburg inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We kijken samen naar de benodigdheden en ruimtes die schoongemaakt dienen te worden. Hierna maken we een duidelijk en overzichtelijk plan. Afhankelijk van je voorkeur kunnen we dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een grote schoonmaakbeurt langskomen. Contact opnemen doe je via ons online contactformulier of door direct in ons contact te komen. Bel in dat laatste geval naar 0416 – 67 17 20.