Gevelreiniging Brabant

Een schone gevel levert een positieve bijdrage aan de uitstraling van je bedrijfspand. Het is namelijk één van de eerste dingen die opvallen wanneer je naar een pand kijkt. Het is een visitekaartje naar de klanten. Toch zien we regelmatig dat gevels niet optimaal onderhouden worden. Dat is niet zo vreemd, want als ondernemer heb je wel andere dingen aan je hoofd. Laat een gevelreiniging Brabant daarom ook over aan een professional zoals Actief Cleaning Services. Dankzij onze ervaring, vakkennis en de juiste hulpmiddelen maken wij iedere gevel weer blinkend schoon. Meer weten hoe wij een gevelreiniging in Brabant aanpakken? Hieronder vertellen we je meer.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Gevelreiniging in Brabant laten uitvoeren door een professional

Een gevelreiniging Brabant vraagt expertise en ervaring. Als professioneel schoonmaakbedrijf beschikken wij over deze kwaliteiten. Bovendien beschikken we over een groot team professionals die allemaal een training hebben gevolgd. Ook hebben we de nodige certificaten en keurmerken.

Voor elk pand een unieke aanpak

Inmiddels hebben we al vele gevels door heel Brabant mogen reinigen. Hierdoor weten we exact hoe we een project het beste kunnen aanpakken. De gevel van een oud monumentaal pand vraagt een andere aanpak dan een gevel van een zakelijk bedrijfspand die veel ruiten heeft. Om goed in te kunnen schatten hoe we te werk moeten gaan als we een gevelreiniging in Brabant mogen uitvoeren, komen we eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we op de gewenste dag efficiënt en doeltreffend aan de slag.

Wat zijn de voordelen van een gevelreiniging in Brabant?

  • De gevel ziet er weer schoon en fris uit
  • Betere bescherming tegen vuil, vocht en weersomstandigheden
  • Verlengt de levensduur van de gevel
  • Voorkomt schade en slijtage

Gevelreiniging in Noord-Brabant: de methodes

Er zijn verschillende soorten gevels. Waar de een bestaat uit rode baksteen, is de ander gemaakt van kalkzandsteen. Onze specialisten weten precies welke gevelreiniging in Noord-Brabant er geschikt is voor de type gevel. Hieronder lichten we een aantal methodes uit.

Chemisch reinigen

Bij chemisch reinigen van je gevel in Noord-Brabant brengen we eerst het chemische middel aan op de gevel. Dit laten we zo’n 30 minuten intrekken. De chemicaliën tasten het vuil aan, waardoor we het later makkelijk kunnen afspoelen. Pas na een week is het eindresultaat zichtbaar. De gevel heeft namelijk tijd nodig om goed op te drogen. Echter niet elke gevel is even geschikt voor een chemische gevelreiniging in Noord-Brabant. De chemicaliën kunnen ook de ondergrond aantasten.

Stoomreinigen

Een andere methode is het stoomreinigen van je gevel. We passen deze methode toe als we te maken hebben met lichte vormen van aanslag. Bij stoomreinigen warmen we water op tot 150 graden en spuiten dit met hoge druk op de gevel. De warmte en de kracht van het water weken het vuil los. Vervolgens kunnen we makkelijker de vervuiling er afspoelen. Bij deze techniek worden geen chemicaliën gebruikt.

Waarom je gevel laten reinigen in Brabant?

Een grondige gevelreiniging in Brabant voeren wij uit tegen een scherp tarief. Wij kunnen alles voor je regelen. Inschakelen van andere partijen en onnodige kosten maken is hierdoor verleden tijd. Bij een gevelreiniging in Brabant maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en de beste (hulp)middelen voor het beste resultaat. Zo beschikken wij over een uitgebreid wagen- en machinepark, hoogwerkers, hogedrukreinigers en professionele schoonmaakmiddelen. Er is geen enkele plek of vlek die wij vergeten. Zijn er hoge of lastige hoeken waar je niet zomaar bij kunt komen? Ons gaat geen uitdaging te ver!

Een eenmalige of periodieke aanpak

Bij Actief Cleaning Services kun je ervoor kiezen om eenmalig of periodiek een gevelreiniging in Brabant uit te laten voeren. Je bent helemaal vrij in deze keuze. Staat je pand dicht bij een autoweg of op eens fabrieksterrein? Dan is de kans op bevuiling groter en het reinigen alleen maar lastiger. Wij kunnen je hiermee helpen.

Te combineren met andere reinigingswerkzaamheden

Ook is het mogelijk om de gevelreiniging te combineren met andere schoonmaakwerkzaamheden. Bijvoorbeeld het interieur (tapijt, werkruimtes, bureaus of bedrijfskantine), het vloeronderhoud of tapijtreinigingen. Kortom: Actief Cleaning Services helpt je graag om van jouw bedrijf weer een schone, veilige werkomgeving te maken.

Interesse? Neem contact op!

Kan jouw gevel wel een flinke schoonmaakbeurt gebruiken? Neem dan contact op via het online contactformulier. We horen graag wat je wensen zijn. Indien mogelijk komen we langs om het pand te bezichtigen. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de duur en omvang van het project. Actief Cleaning Services staat voor een doeltreffende aanpak, transparante manier van werken en duidelijke communicatie waarbij we je graag betrekken.