Gevelreiniging Breda

De gevel is een uithangbordje van je bedrijfspand. Toch vergeet je dit stuk al snel schoon te maken. Logisch, want als ondernemer heb je vaak wel andere dingen aan je hoofd. Toch kan het niet kwaad om een gevelreiniging in Breda door een professional uit te laten voeren. In dit artikel gaan we dieper in op gevelreinigingen in Breda en hoe je deze het beste kunt aanpakken. Gelukkig ben je voor een gevelreiniging in Breda of omstreken bij Actief Cleaning Services aan het juiste adres. Benieuwd hoe we te werk gaan? Hieronder vertellen wij je meer over onze gevelreiniging in en rond Breda.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Gevelreiniging in Breda: erkende certificering

Voor het reinigen van gevels heb je enige kennis en ervaring nodig. Dat is dan ook precies waarover we beschikken bij Actief Cleaning Services. Inmiddels hebben we diverse gevelreinigingen in en rondom Breda mogen uitvoeren. Een gevelreiniging in Breda of andere steden is een nauwlettende klus waarbij rekening met een groot aantal factoren gehouden moet worden. Breda, bijvoorbeeld, heeft een historisch centrum. Een gevelreiniging in Breda voor historische bedrijfspanden uitvoeren vraagt dus ook om een speciale aanpak. Actief Cleaning Services heeft de juiste certificaten en keurmerken om een gevelreiniging uit te mogen voeren.

Professionele gevelreiniging in Breda

Hoe pakken we een gevelreiniging in Breda eigenlijk aan? Allereerst maken we een overzicht van de werkzaamheden. Graag zien we ook het bedrijfspand met eigen ogen, zodat we het van alle kanten kunnen bekijken en ook het soort bouwmateriaal controleren. Een gevelreiniging in Breda of andere stad uitvoeren kan niet zonder enig vooronderzoek. Wat is het materiaal van de gevel? Wat voor steensoort zit er in de gevel? Is dit materiaal beschilderd of behandeld? Een erkend schoonmaakbedrijf weet precies wat nodig is om jouw gevel weer te laten stralen.

Een eenmalige of periodieke aanpak

Naast een gevelreiniging kunnen wij ook andere schoonmaakwerkzaamheden aan je bedrijf- of kantoorpand uitvoeren. Denk daarbij aan het schoonmaken van sanitaire voorzieningen, onderhoud van de vloeren of het reinigen van tapijt. Ook kun je bij Actief Cleaning Services terecht om je ramen te laten bewassen. Wij maken gebruik van professioneel materieel: van hoogwerkers tot telescopische ramenwassers. Met onze milieubewuste aanpak maken we bovendien geen gebruik van chemische of giftige middelen. Zo maken we niet alleen je bedrijfspand maar ook de wereld een stukje schoner!

De diensten van Actief Cleaning Services inschakelen

Wil jij je gevelreiniging door Actief Cleaning Services laten uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan via het online contactformulier of door direct met ons te bellen. Bij ons geen lange wachttijden, maar een persoonlijke en heldere aanpak waardoor je meteen weet als bedrijf waar je aan toe bent. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan horen wij dat graag. Dankzij onze korte communicatielijnen zijn we goed bereikbaar.