Gevelreiniging Eindhoven

Een gevel is vaak het eerste wat klanten of zakenpartners zien als ze je bedrijf binnenstappen. Een eerste indruk is daarbij belangrijk. We zien echter nog vaak dat een gevel nauwelijks schoon wordt gemaakt. En dat is zonde. Ben je op zoek om je gevelreinigingen in Eindhoven uit te laten voeren door een bedrijf dat van aanpakken weet? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Je gevelreiniging in Eindhoven door ons uit laten voeren bezorgt je weer een schitterende gevel. Lees hieronder meer over een gevelreiniging in Eindhoven of omstreken door Actief Cleaning Services.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Gevelreiniging in Eindhoven: gekeurd en gecertificeerd

Je gevelreiniging in Eindhoven gebeurt op een professioneel en grondig niveau. Dankzij speciale certificaten weten onze medewerkers precies hoe ze je gevelreiniging in Eindhoven aan moeten pakken. Niet alleen hebben zij hier een speciale training en opleiding voor gevolgd, door middel van een efficiënte aanpak wordt de gevel van je pand grondig gereinigd. Om je gevelreiniging in Eindhoven zo goed mogelijk te doen hebben we bovendien beschikking over eigen schoonmaakapparatuur en speciaal schoonmaakmiddel.

Je gevel reinigen in Eindhoven door professionals

Nog al te vaak zien we dat een gevelreiniging in Eindhoven of andere steden ‘even snel’ gebeurt met een hogedrukreiniger. Op zich is daar niets mis mee, behalve dat de gevel hierdoor beschadigd kan raken. Het water kan de steen of voegen aantasten. Een gevelreiniging in Eindhoven is daarom beter om door professionals uit te laten voeren. Actief Cleaning Services beschikt hiervoor over eigen materieel zoals hoogwerkers en reinigingsapparatuur. Bovendien weten we precies welk schoonmaakmiddel er nodig is voor een gevelreiniging in Eindhoven of omgeving.

Hoe we te werk gaan

Een gevelreiniging kan, afhankelijk van de locatie, een of meerdere keren per jaar uitgevoerd worden. Indien je de diensten van Actief Cleaning Services inschakelt, maken we gebruik van een reinigingsplan. In overleg bekijken we dan wat nodig is om de gevel zo goed mogelijk te reinigen. Eventueel kunnen we maandelijks of jaarlijks terugkomen om de gevel te reinigen. De reiniging zelf duurt een dag of hooguit enkele dagen (afhankelijk van de grootte van je gevel). Omdat het hier om maatwerk gaat, kunnen wij hiervoor ook geen vaste prijs bepalen. Dit gebeurt bij ons dan ook altijd in overleg.

Interesse? Neem dan contact op

Heb je interesse om je gevelschoonmaak door ons uit te laten voeren? Neem dan contact op met Actief Cleaning Services. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Ook nemen we graag een kijkje bij het kantoor- of bedrijfspand. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden die verricht moeten worden. Dankzij onze korte communicatielijnen kom je bovendien makkelijk met ons in contact en verloopt het contact met ons ook soepel. Heb je nog vragen of opmerkingen? Ook dat horen we dan graag van je.

Je kunt met ons in contact komen via het online contactformulier of door te bellen naar 0416 – 67 17 20.