Gevelreiniging Breda

De gevel is een uithangbordje van je bedrijfspand. Toch vergeet je dit stuk al snel schoon te maken. Logisch, want als ondernemer heb je vaak wel andere dingen aan je hoofd. Toch kan het niet kwaad om een gevelreiniging in Breda door een professional uit te laten voeren.

Op deze pagina vertellen we alles over gevelreinigingen in Breda en hoe je deze het beste kunt aanpakken. Gelukkig ben je bij Actief Cleaning Services aan het juiste adres.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Gevelreiniging in Breda: erkende certificering

Voor het reinigen van gevels heb je enige kennis en ervaring nodig. Dat is dan ook precies waarover we beschikken bij Actief Cleaning Services. Inmiddels hebben we diverse gevelreinigingen in Breda en omgeving mogen uitvoeren. Een gevelreiniging in Breda of andere steden is een nauwlettende klus waarbij rekening met een groot aantal factoren gehouden moet worden.

Breda, bijvoorbeeld, heeft een historisch centrum. Een gevelreiniging in Breda voor historische bedrijfspanden uitvoeren vraagt dus ook om een speciale aanpak. Actief Cleaning Services heeft de juiste certificaten en keurmerken om een gevelreiniging uit te mogen voeren.

Professionele gevelreiniging in Breda laten uitvoeren

Hoe pakken we een gevelreiniging in Breda eigenlijk aan? Allereerst maken we een overzicht van de werkzaamheden. Graag zien we ook het bedrijfspand met eigen ogen, zodat we het van alle kanten kunnen bekijken en ook het soort bouwmateriaal controleren.

Een gevelreiniging in Breda of andere stad uitvoeren kan niet zonder enig vooronderzoek. Wat is het materiaal van de gevel? Wat voor steensoort zit er in de gevel? Is dit materiaal beschilderd of behandeld? Een erkend schoonmaakbedrijf weet precies wat nodig is om jouw gevel er weer als nieuw uit te laten zien.

Methodes om het exterieur te reinigen

Er zijn verschillende methodes om je gevel te reinigen in Breda. De beste keuze qua methode is afhankelijk van het type en e mate van vervuiling en de gevelsoort. Zachte gevelbekleding is niet goed bestand tegen chemische middelen. Actief Cleaning Services maakt gebruik van twee schoonmaakmethodes:

Chemische reiniging

Bij een chemische reiniging maakt onze specialist gebruik van een chemisch middel om het vuil te verwijderen. Dit doen ze door het middel op de gevel aan te brengen en zo’n 30 minuten in te laten trekken. De chemicaliën tasten het vuil aan, waardoor het makkelijker loslaat. Vervolgens wordt de gevel met water afgespoten en kan het makkelijk schoongemaakt worden.

Stoomreinigen

Bij een gevelreiniging in Breda met stoom gebruikt onze vakman een speciaal apparaat om water tot 150 graden te verwarmen. De stoom die hierbij ontstaat wordt onder hoge druk op de gevel gespoten. De hoge temperatuur weekt het vuil los. De hoge druk verwijdert vervolgens het vuil.

Bij deze methode worden geen schoonmaakmiddelen gebruikt. Bovendien recyclen we het water voor hergebruik. Een duurzame aanpak!

Wat zijn de voordelen van je gevel reinigen in Breda?

De reden om je gevel te laten reinigen in Breda heeft verschillende redenen. Maar de bekendste is dat er mos, klimop of andere vervuiling te zien is op de gevel. Door dit vakkundig te laten verwijderen kun je:

  • Langer genieten van een verzorgd en fris ogend exterieur van je gevel
  • De kwaliteit verhogen en het pand beschermen tegen weer en wind
  • Vochtproblemen vorstschade voorkomen
  • De waarde vermeerderen, zodat je pand makkelijker kunt verkopen of verhuren

Wanneer is een gevelreiniging in Breda nodig?

De gevel reinigen in Breda is nodig wanneer de gevelbekleding vervuild is. In de meeste gevallen gaat het om vervuiling van algen en uitlaatgassen. Maar ook zure regen kan vervuiling veroorzaken of er ontstaat mosgroei. Dit zijn voorbeelden van natuurlijke vervuilers.

Dan zijn er ook nog vandalen die graffiti spuiten op de stenen. Vaak niet gewenst en niet mooi. Schakel in dat geval zo snel mogelijk een specialist in zoals Actief Cleaning Services. Wij zorgen ervoor dat de gevel weer blinkt en beschermd is tegen invloeden.

Een eenmalige of periodieke aanpak

Naast een gevelreiniging kunnen wij ook andere schoonmaakwerkzaamheden aan je bedrijf- of kantoorpand uitvoeren. Denk daarbij aan het schoonmaken van sanitaire voorzieningen, onderhoud van de vloeren of het reinigen van tapijt.

Ook kun je bij Actief Cleaning Services terecht om je ramen te laten bewassen. Wij maken gebruik van professioneel materieel: van hoogwerkers tot telescopische ramenwassers. Met onze milieubewuste aanpak maken we bovendien geen gebruik van chemische of giftige middelen. Zo maken we niet alleen je bedrijfspand maar ook de wereld een stukje schoner!

De diensten van Actief Cleaning Services inschakelen

Wil jij je gevelreiniging door Actief Cleaning Services laten uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan via het online contactformulier of door direct met ons te bellen. Bij ons geen lange wachttijden, maar een persoonlijke en heldere aanpak waardoor je meteen weet als bedrijf waar je aan toe bent.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan horen wij dat graag. Dankzij onze korte communicatielijnen zijn we goed bereikbaar.