Gevelreiniging Den Bosch

Een gevel is vaak het eerste dat men ziet bij aankomst of binnenkomst van een bedrijf. Een goed gereinigde gevel draagt dan ook bij aan de uitstraling van een bedrijf. Heb je een bedrijf in Den Bosch en wil je een gevelreiniging uit laten voeren? Bij Actief Cleaning Services hebben we de nodige ervaring met gevelreinigingen in Den Bosch of omgeving.

Omdat we als bedrijf gevestigd zijn in Waalwijk, zijn we altijd in de buurt. Ben je benieuwd naar onze werkzaamheden of wil je onze hulp inschakelen voor een gevelreiniging in en bij Den Bosch? Lees hieronder meer.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Professionele gevelreiniging Den Bosch

Een gevelreiniging in Den Bosch of omgeving kun je beter niet zomaar uitvoeren. Helaas merken we dat er nog al te vaak zelf en ‘even snel’ de hogedrukreiniger op de gevel wordt gezet. Dit is echter af te raden, aangezien de gevel, de kozijnen en stenen beschadigd kunnen raken. Een professionele gevelreiniging in Den Bosch laten uitvoeren is dan een voor de hand liggende optie. Dankzij de kennis en kunde van Actief Cleaning Services hebben we, afhankelijk van de afmetingen, de gevelreiniging van je pand in Den Bosch snel en adequaat uitgevoerd. Wij beschikken over een groot team professionals die allemaal een training hebben gevolgd, ook hebben we de nodige certificaten en keurmerken.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject van het reinigen van de gevel bevat een aantal stappen die bestaan uit:

  • Inschatting van de werkzaamheden: we komen langs op locatie om zo de beste aanpak te bepalen. 
  • Offerte uitbrengen: aan de hand van de inspectie op locatie en de inschatting brengen we een maatwerk offerte uit, geheel vrijblijvend. 
  • Gevelreiniging in Den Bosch uitvoeren: altijd door vakspecialisten en moderne middelen en apparatuur
  • Genieten van een schone gevel: de gevel kan er weer even tegenaan. 

Een snel en efficiënt resultaat

Een professionele gevelreiniging in Den Bosch voeren wij uit tegen een scherp tarief. Bovendien hoef je geen rekening te houden met bijkomende kosten of het inschakelen van externe partijen. Dankzij een uitgebreid wagen- en machinepark, hebben wij verschillende hoogwerkers evenals hogedrukreinigers en speciaal schoonmaakmiddel om iedere gevelreiniging in Den Bosch uit te voeren.

Lastige hoeken of plekken waar je niet snel bij kunt? Wij vinden een oplossing om er toch bij te kunnen. We maken voor onze gevelreinigingen in Den Bosch en andere steden gebruik van stoom, water onder hoge druk of in speciale gevallen specialistisch schoonmaakmiddel.

Waarom mijn gevel in Den Bosch laten reinigen?

De meest voorkomende reden waarom mensen hun gevel willen laten reinigen heeft te maken met een vervuilde uitstraling. Groene aanslag, roet, klimop of andere vervuiling zijn hier een voorbeeld van. Door dit te verwijderen profiteer je van:

  • Een schoon exterieur en verbeterde uitstraling
  • Een langere levensduur, want de gevel is beter beschermd tegen schade
  • Een aantrekkelijker gebouw voor potentiële kopers of huurders

Meer dan alleen een gevelreiniging in Den Bosch

Bij Actief Cleaning Services kun je ervoor kiezen om eenmalig of periodiek de gevel te laten reinigen. Denk bijvoorbeeld aan panden die langs een doorgaande autoweg of fabrieksterrein staan. Ook is het mogelijk om de gevelreiniging te combineren met andere schoonmaakwerkzaamheden. Bijvoorbeeld het interieur (tapijt, werkruimtes, bureaus of bedrijfskantine), het vloeronderhoud of tapijtreinigingen. Kortom: Actief Cleaning Services helpt je graag om van jouw bedrijf weer een schone, veilige werkomgeving te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wil je vandaag gebruik maken van onze service? Neem dan contact op via het online contactformulier. Graag horen we van je wat eventuele wensen zijn. Indien mogelijk komen we langs om het pand te bezichtigen. Zo kunnen we een inschatting maken van de duur en omvang van het project. Door onze transparante manier van werken en korte communicatielijnen tussen leidinggevenden en medewerkers weten we efficiënt te werken. En daar profiteer jij als onze klant natuurlijk ook van.

Contact opnemen kan door het online contactformulier in te vullen of te bellen naar 0416 – 67 17 20.