Gevelreiniging Eindhoven

Een gevel is vaak het eerste wat klanten of zakenpartners zien als ze je bedrijf binnenstappen. Een eerste indruk is daarbij belangrijk. We zien echter nog vaak dat een gevel nauwelijks schoon wordt gemaakt. En dat is zonde.

Ben je op zoek om je gevelreinigingen in Eindhoven uit te laten voeren door een bedrijf dat van aanpakken weet? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Je gevelreiniging in Eindhoven door ons uit laten voeren bezorgt je weer een schitterende gevel. Lees hieronder meer over een gevelreiniging in Eindhoven of omstreken door Actief Cleaning Services.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Waarom is het belangrijk om je gevel in Eindhoven te reinigen?

Regelmatig je gevel laten reinigen heeft meerdere voordelen. Zo verwijder je vuil zoals mos, roet, klimop, vogelpoep en graffiti verwijderen, waardoor je gevel er weer fris uitziet. Andere redenen zijn:

  • Voorkomt schade: vuil zoals mos en klimop hopen zich op, waardoor het mogelijk schade aan de gevel kan veroorzaken. Pak je dit niet tijdig aan? Dan kan het resulteren in blijvende schade aan het pand. Dat is zonde.
  • Betere uitstraling: een schone gevel ziet er representatief uit, wat voornamelijk bij bedrijven essentieel. Een eerste indruk bij klanten, leveranciers en andere relaties maak je tenslotte maar één keer.
  • Waardeverhoging van het pand: door regelmatig je gevel te laten reinigen in Eindhoven voorkom je schade en ziet je pand er een stuk aantrekkelijker uit. De waarde wordt behouden of stijgt zelfs. Ook gaat de levensduur er een stuk op vooruit.

Gevelreiniging in Eindhoven: gekeurd en gecertificeerd

Als specialist op het gebied van schoonmaken, zorgen we voor gevelreiniging in Eindhoven op een professionele en grondige manier. Dankzij speciale certificaten weten onze medewerkers precies hoe ze je gevelreiniging in Eindhoven aan moeten pakken. Niet alleen hebben zij hier een speciale training en opleiding voor gevolgd, door middel van een efficiënte aanpak wordt de gevel van je pand grondig gereinigd.

Om je gevel in Eindhoven zo goed mogelijk te reinigen hebben we bovendien beschikking over eigen schoonmaakapparatuur en speciaal schoonmaakmiddel.

Je gevel reinigen in Eindhoven door professionals

Nog al te vaak zien we dat het reinigen van de gevel ‘even snel’ gebeurt met een hogedrukreiniger. Op zich is daar niets mis mee, behalve dat de gevel hierdoor beschadigd kan raken. Het water kan de steen of voegen aantasten. Een gevelreiniging in Eindhoven is daarom beter om door professionals uit te laten voeren.

Actief Cleaning Services beschikt hiervoor over eigen materieel zoals hoogwerkers en reinigingsapparatuur. Bovendien weten we precies welk schoonmaakmiddel er nodig is voor een gevelreiniging in Eindhoven of omgeving.

Laat graffititekeningen verwijderen

Was jouw pand doelwit van vandalisme en bespoten met graffiti? Ook dan kun je rekenen op de vakkundigheid van Actief Cleaning Services. Zelf de tekeningen verwijderen is lastig, zeker als de verf al wat langer op de muur zit. Wij beschikken over de juiste apparatuur, methodes en vakmensen om snel en grondig de graffititekening te verwijderen en de gevel goed schoon te maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat voor schoonmaaktechnieken passen jullie toe?

Jouw gevel in Eindhoven maken we op verschillende manieren schoon. Welke methode in jouw situatie het meest geschikt is, is afhankelijk van het type gevel dat je hebt, het materiaal en de mate van aanslag. Onze specialisten weten precies welke methode ze het beste kunnen toepassen.

Chemisch je gevel reinigen in Eindhoven

Een van de methodes die we toepassen is chemisch reinigen. Hierbij beginnen we met het aanbrengen van een chemisch middel op de gevel. Dit laten we 30 minuten intrekken, zodat de chemicaliën het vuil aantasten. Vervolgens spoelen we de gevel af met water. Na een week is het resultaat goed zichtbaar. Het duurt namelijk even voordat je gevel goed is opgedroogd. Echter is niet elke gevel geschikt voor een chemische gevelreiniging in Eindhoven. Onze specialisten weten of deze methode

Stoomreinigen

Het alternatieve methode om je gevel te reinigen in Eindhoven is stoomreinigen. Deze techniek passen we toe als we te maken hebben met lichte vormen van aanslag. Stoomreinigen houdt in dat we water tot 150 graden verwarmen en dit met hoge druk op je gevel spuiten. De combinatie van warmte en hoge waterdruk weekt het vuil los. Bij deze methode gebruiken we geen chemicaliën.

Hoe we te werk gaan

Een gevelreiniging kan, afhankelijk van de locatie, een of meerdere keren per jaar uitgevoerd worden. Indien je de diensten van Actief Cleaning Services inschakelt, maken we gebruik van een reinigingsplan. In overleg bekijken we dan wat nodig is om de gevel zo goed mogelijk te reinigen. Eventueel kunnen we maandelijks of jaarlijks terugkomen om de gevel te reinigen.

Hoe lang duurt een gevelreiniging in Eindhoven?

De reiniging zelf duurt een dag of hooguit enkele dagen (afhankelijk van de grootte van je gevel). Omdat het hier om maatwerk gaat, kunnen wij hiervoor ook geen vaste prijs bepalen. Dit gebeurt bij ons dan ook altijd in overleg.

Interesse? Neem dan contact op

Heb je interesse om je gevelschoonmaak door ons uit te laten voeren? Neem dan contact op met Actief Cleaning Services. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Ook nemen we graag een kijkje bij het kantoor- of bedrijfspand. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden die verricht moeten worden.

Dankzij onze korte communicatielijnen kom je bovendien makkelijk met ons in contact en verloopt het contact met ons ook soepel. Heb je nog vragen of opmerkingen? Ook dat horen we dan graag van je. Je kunt met ons in contact komen via het online contactformulier of door te bellen naar 0416 – 67 17 20.