Gevelreiniging Tilburg

Gevels zijn het eerste wat je klanten of zakenpartners zien als ze je bedrijf of kantoor betreden. Vaak is de gevel echter niet goed schoongemaakt. Voor een gevelreiniging in Tilburg en omstreken kun je dus beter een professional inschakelen.

Je gevel laten reinigen in Tilburg door een professioneel bedrijf zoals Actief Cleaning Services gebeurt op een grondige en doeltreffende manier. Vuil zoals mossen of roet worden in no time verwijderd. Wij helpen je graag aan een entree die weer zo goed als nieuw is.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Waarom en wanneer is een gevelreiniging in Tilburg nodig?

De redenen waarom er voor een gevelreiniging in Tilburg wordt gekozen zijn uiteenlopend. De meest voorkomende redenen hebben te maken met vervuiling. Denk aan mos, klimop of vandalisme, zoals graffiti. Door dit te verwijderen kun je:

  • Langer genieten van een frisse uitstraling van je gevel
  • De levensduur van je gevel verlengen en beschermen tegen schade
  • De woning makkelijker verkopen of verhuren. Een schone en verzorgde gevel is aantrekkelijk voor potentiële huurders of kopers.

Gevel reinigen in Tilburg: erkende certificering

Bij Actief Cleaning Services weet je zeker dat we je gevel reinigen in Tilburg volgens de juiste methodes. We zijn een erkend bedrijf met de juiste certificaten. Onze vakmensen hebben speciale opleidingen en trainingen gevolgd om gevels op een juiste manier te reinigen.

Een gevelreiniging in Tilburg en omgeving wordt nog altijd te vaak ‘even snel’ uitgevoerd. En dat is erg jammer, want zo gebeurt het op een snelle, maar niet grondige manier. Ook kunnen de stenen of voegen van een gevel beschadigd raken als je een gevelreiniging in Tilburg en omstreken niet goed uitvoert.

Hoe pakken we een gevelreiniging in Tilburg aan?

Om je gevelreiniging in Tilburg grondig aan te pakken hanteren we een professionele aanpak. Hiervoor hebben we de juiste apparatuur bij de hand. Denk daarbij aan hogedrukreinigers, hoogwerkers en verschillende schoonmaakmiddelen die speciaal bedoeld zijn om je gevelreiniging in Tilburg aan te pakken.

Een passende aanpak voor elke gevel

Er zijn verschillende soorten gevels, denk aan kalkzandsteen of baksteen. Het type aanslag is ook per situatie anders. Onze specialist weet precies welke technieken toegepast moeten worden om het vuil te laten verdwijnen, maar die niet schadelijk zijn voor je gevel. Zo kunnen we het vuil onder hoge druk laten verwijderen of door een chemische reiniging bij echt hardnekkige plekken.

Doorgaans duurt het reinigen van de gevel niet langer dan een of twee dagen. Hoewel dit natuurlijk geheel afhankelijk is van de oppervlakte dat gereinigd dient te worden. Het betreft altijd maatwerk.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject om je gevel te reinigen in Tilburg bevat een aantal specifieke stappen die bestaan uit:

  1. Kennismaking: dit kan zowel persoonlijk als telefonisch zijn
  2. Inschatting gevelreiniging: een specialist komt langs bij je op locatie om een inschatting van de werkzaamheden te maken
  3. Offerte uitbrengen: aan de hand van de inspectie stellen we een maatwerk offerte op.
  4. Werkzaamheden uitvoeren: door getrainde vakmensen, veilig en met moderne apparatuur.
  5. Gevel blikt als nooit tevoren!

Profiteer van onze uitgebreide service

Naast jouw gevel reinigen in Tilburg kun je er bij ons ook voor kiezen om de periodieke schoonmaak van je bedrijf of kantoor door ons uit te laten voeren. Zo kun je ons ook inschakelen voor allerhande schoonmaakwerkzaamheden. Denk daarbij aan het wekelijks schoonmaken of onderhoud van je meubels en sanitair. Ook kunnen we jaarlijks een dieptereiniging van het tapijt of het vloeronderhoud verzorgen. In afspraak is veel mogelijk en dankzij onze transparante manier van communiceren weet je meteen wat je aan ons hebt.

Onze diensten gebruiken

Wil jij gebruik maken van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact op met Actief Cleaning Services. Laat ons weten wat je gereinigd wilt zien worden en wij kunnen op een korte termijn nog aan de slag. Samen met jou maken we een planning voor de werkzaamheden en kiezen we de reinigingsmethode die past bij jouw specifieke situatie.

Wij komen graag eerst vooraf een kijkje nemen om een inschatting te maken over de duur en kosten van het schoonmaakproject. Aan de hand hiervan maken we een overzichtelijke offerte voor de werkzaamheden. Heb je hier nog vragen over? Dan kun je altijd bij ons terecht, zodat je als ondernemer gewoon bezig kunt zijn met het bedrijf. Laat het schoonmaken en reinigen maar aan ons over!