Gevelreiniging Tilburg

Gevels zijn het eerste wat je klanten of zakenpartners zien als ze je bedrijf of kantoor betreden. Vaak is de gevel echter niet goed schoongemaakt. Voor een gevelreiniging in Tilburg en omstreken kun je dus beter een professional inschakelen. Gevelreiniging in Tilburg door een professioneel bedrijf zoals Actief Cleaning Services gebeurt op een grondige en doeltreffende manier. Vuil zoals mossen of roet worden in no time verwijderd. Meer weten over een gevelreiniging in Tilburg of omgeving? Lees hier meer over onze gevelreinigingen in deze regio. Wij helpen je graag aan een entree die weer zo goed als nieuw is.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Gevelreiniging Tilburg: erkende certificering

Een gevelreiniging in Tilburg kun je beter door een erkend bedrijf met de juiste certificaten laten doen. Zo ook door Actief Cleaning Services. Onze vakmensen hebben speciale opleidingen en trainingen gevolgd om gevels op een juiste manier te reinigen. Een gevelreiniging in Tilburg en omgeving wordt nog altijd te vaak ‘even snel’ uitgevoerd. En dat is erg jammer, want zo gebeurt het op een snelle, maar niet grondige manier. Ook kunnen de stenen of voegen van een gevel beschadigd raken als je een gevelreiniging in Tilburg en omstreken niet goed uitvoert.

Hoe pakken we een gevelreiniging in Tilburg aan?

Om je gevelreiniging in Tilburg grondig aan te pakken hebben we bij Actief Cleaning Services een professionele aanpak. Hiervoor hebben we voor een gevelreiniging in Tilburg en omstreken de juiste apparatuur bij de hand. Denk daarbij aan hogedrukreinigers, hoogwerkers en verschillende schoonmaakmiddelen die speciaal bedoeld zijn om je gevelreiniging in Tilburg aan te pakken. Doorgaans duurt een reiniging niet langer dan een of twee dagen. Hoewel dit natuurlijk geheel afhankelijk is van de oppervlakte dat gereinigd dient te worden. Voor je gevelreiniging in of bij Tilburg maken we tot slot een passende offerte. Ook dit is maatwerk.

Profiteer van onze uitgebreide service

Naast onze gevelreinigingen kun je er bij Actief Cleaning Services ook voor kiezen om de periodieke schoonmaak van je bedrijf of kantoor door ons uit te laten voeren. Zo kun je ons ook inschakelen voor allerhande schoonmaakwerkzaamheden. Denk daarbij aan het wekelijks schoonmaken of onderhoud van je meubels en sanitair. Ook kunnen we jaarlijks een dieptereiniging van het tapijt of het vloeronderhoud verzorgen. In afspraak is veel mogelijk en dankzij onze transparante manier van communiceren weet je meteen wat je aan ons hebt.

Onze diensten gebruiken

Wil jij gebruik maken van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact op met Actief Cleaning Services. Laat ons weten wat je gereinigd wilt zien worden en wij kunnen op een korte termijn nog aan de slag. Wij komen graag eerst vooraf een kijkje nemen om een inschatting te maken over de duur en kosten van het schoonmaakproject. Aan de hand hiervan maken we een overzichtelijke offerte voor de werkzaamheden. Heb je hier nog vragen over? Dan kun je altijd bij ons terecht, zodat je als ondernemer gewoon bezig kunt zijn met het bedrijf. Laat het schoonmaken en reinigen maar aan ons over!