Glasbewassing Den Bosch

Als ondernemer hoef je niet zelf de ladder op om je bedrijfspand schoon te maken. Schakel daarom professionele glasbewassing in Den Bosch of omgeving in.

Of je je glasbewassing in Den Bosch nu periodiek of eenmalig uit wil laten voeren: bij Actief Cleaning Services is in afspraak alles mogelijk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en zoek je een manier om de ruiten eens flink onder handen te nemen? Schakel dan onze diensten in.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Flexibele planing

Getraind personeel

Lange termijn partnerschap

Glasbewassing in Den Bosch door professionele glazenwassers

Onze diensten op het gebied van glasbewassing in Den Bosch of omgeving inschakelen? Dan kun je rekenen op de kwaliteiten van onze professionele glazenwassers. Glasbewassing in Den Bosch kan op diverse manieren uitgevoerd worden. Dankzij onze grondige aanpak, diploma’s en certificaten weet je dat je met echte professionals te maken hebt.

Glazenwassen is een relatief gevaarlijk beroep, waarbij ongelukken al snel op de loer liggen. Glasbewassing in Den Bosch bij hoge kantoorpanden of bedrijfsruimtes vraagt dus om een professionele aanpak. Onze glazenwassers beschikken over de juiste diploma’s en hebben bovendien trainingen gevolgd om de werkzaamheden zo veilig en goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Glazenwasser Den Bosch voor bedrijven

De focus ligt bij Actief Cleaning Services op de mkb-sector. Een glazenwasser in Den Bosch nodig? Bij ons zit je goed. Onze glazenwassers in Den Bosch maken de ruiten van horecapanden, winkelpanden en bedrijfs- of kantoorruimtes schoon. Omdat glazenwassen nog een echt vak is, hebben onze glazenwassers in Den Bosch en omgeving dan ook de nodige trainingen gevolgd.

Benieuwd waarvoor je onze glazenwasser in Den-Bosch of omgeving zoal in kunt schakelen? Hier zetten we een aantal veelvoorkomende type bewassing op een rij:

  • Etalage- of winkelruiten: Onze glazenwassers in Den-Bosch laten je winkelruiten weer glazen. Dankzij het toepassen van gedemineraliseerd water middels een osmose installatie zorgen ze voor een streeploos resultaat, zodat potentiele klanten weer door een heldere winkelruit kunnen kijken.
  • Glas binnen: Ook op divers glaswerk binnen, zoals glazen afscheidingen of wanden, verzamelt zich na verloop van tijd flink wat stof of vuil. Wij pakken ook de ramen aan de binnenkant grondig aan.
  • Glas buiten: Naast de etalage nemen wij ook ander glas voor jou onder handen. Voor onze glazenwasser in Den-Bosch en omgeving geen probleem: hij of zij bereikt moeiteloos de lastige plekken en hoeken.

Professionele aanpak glasbewassing Den Bosch

Glasbewassing in Den Bosch inschakelen kun je ook combineren met andere schoonmaakwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van dakgoten of kozijnen. Ook achterstallig onderhoud valt onder dan onder onze taken.

Glasbewassing in Den Bosch door Actief Cleaning Services gaat dus net dat ene stapje verder. Wij zorgen dat jouw pand er weer toonbaar en schoon uitziet voor je personeel, klanten of bezoekers.

Alles voor een glashelder én milieuvriendelijk resultaat

Actief Cleaning Services staat garant voor glasbewassing met een professionele aanpak. Dankzij onze handige apparatuur en materieel weten wij precies hoe we jouw ramen hun oorspronkelijke glans teruggeven.

Onder andere door het gebruik van water zonder mineralen (osmose). Dit laat geen strepen achter op het raam en werkt op basis van natuurlijke processen. Op die manier dragen we bij aan een beter milieu en een schonere toekomst voor iedereen. Ook ons reinigingsmiddel bevat geen schadelijke chemische stoffen die de muren, ruiten of kozijnen aantasten.

Onze diensten inschakelen

Wil je vandaag nog gebruikmaken van onze professionele ramenwassers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of door direct een offerte aan te vragen. Aan de hand van een kleine inspectie kunnen we een inschatting maken van de werkzaamheden. Hierop volgt een offerte. Dankzij korte communicatielijnen kun je snel met ons schakelen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Vul ons online contactformulier in of bel ons via 0416 – 67 17 20. Ook mailen naar info@actief-cleaningservices.nl is mogelijk. Dankzij onze professionele aanpak heb je in no time weer heldere, schone ramen.