Glasbewassing Eindhoven

De ramen van je bedrijf of kantoorpand laten wassen is vaak een klus die je niet zelf uit wil voeren. Zoek je dan ook glasbewassing in Eindhoven of omgeving? Neem dan contact op met Actief Cleaning Services. Met onze grondige en professionele aanpak weten onze glazenwassers iedere ruit weer schoon te krijgen. Glasbewassing in of bij Eindhoven wordt door ons snel en grondig aangepakt, zodat je zelf die lader niet meer op hoeft.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Glasbewassing in Eindhoven door gecertificeerde glazenwassers

Voordat onze glazenwassers de ladder (of tegenwoordig hoogwerker) beklimmen hebben zij eerst een training gevolgd. Hierdoor hebben ze de juiste certificaten en kennis op zak. Niet onbelangrijk want glasbewassing in Eindhoven of omgeving vraagt om professionele kennis. Onze vakmensen weten daarom precies hoe ze om moeten gaan met gladde oppervlaktes, wind of onstabiele ondergrond.

Ook maken de glazenwassers in Eindhoven gebruik van de laatste hulpmiddelen. Een uitschuifbare ramenwasser bijvoorbeeld, of een verrijdbare osmose installatie. Alles voor glasbewassing in Eindhoven met streeploze ramen als resultaat.

Professionele glasbewassing in Eindhoven

We benoemden het al even hierboven: tegenwoordig gebruiken we vaak een osmosesysteem voor glasbewassing in Eindhoven en daarbuiten. Hierbij wordt met behulp van natuurlijke processen gedemineraliseerd water verkregen. Water zonder mineralen is belangrijk om een streeploos resultaat te verkrijgen.

Ramen wassen met een telescopische wasborstel

Wij combineren het osmosesysteem met een telescopische wasborstel. Een hoogwerker inhuren is dan niet altijd meer noodzakelijk. Toch kun je een hoogwerker in sommige gevallen beter wel gebruiken. Niet alle wasborstels reiken immers ver genoeg. Dankzij een hoogwerker kan onze medewerker tot aan de dakrand, bovenste ramen en gevel komen om je glasbewassing in Eindhoven uit te voeren.

Werkzaamheden glazenwasser in Eindhoven

De werkzaamheden van onze glazenwasser in Eindhoven beperken zich dan ook niet alleen tot het wassen van ruiten aan de buitenkant. Dankzij hulpmiddelen, waaronder onze eigen liften, hoogwerkers of telescopische wasstelen, kunnen de glazenwassers in Eindhoven de meest lastig bereikbare ramen toch schoonmaken. Onze werkzaamheden:

  • Etalage- of winkelruiten: Onze glazenwassers in Eindhoven weten precies hoe ze de etalage- of winkelruiten van jouw winkel weer glanzend schoon kunnen maken. Ook grotere ramen van horecapanden kunnen door onze glazenwassers vakkundig gewassen worden.
  • Glas binnen: Mag het glas aan de binnenkant ook een wasbeurt gebruiken? Vaak is dit een plekje dat we vergeten. Na verloop van tijd kan hier echter ook veel stof of vuil verzamelen. Voor onze glazenwassers een kleine moeite om ook de binnenkant van de ramen mee te pakken.
  • Glas buiten: Ook de ruiten van je bedrijfspand of kantoor kun je door onze glazenwassers in Eindhoven laten reinigen.

Tip: Als je de diensten van onze glazenwassers in Eindhoven of omgeving inschakelt, laat dan ook meteen door ons je gevel- of dakgoot reinigen. Heb je zonnepanelen op het dak liggen? Ook deze kunnen wij meenemen in onze schoonmaakronde. Vraag naar de mogelijkheden!

Werkzaamheden combineren

Als onze mensen dan toch de hoogte in gaan, dan kun je ze meteen ook inzetten om de dakgoot te reinigen of om naast de ramen ook de kozijnen onder handen te nemen. Naast glasbewassing in Eindhoven kunnen wij ook verder onderhoud, bijvoorbeeld aan de gevel, voor jou en je bedrijfspand uitvoeren. Sla twee vliegen in één klap en bespaar op de kosten. Bovendien kun je ervoor kiezen om dit jaarlijks of maandelijks door ons uit te laten voeren. Wij adviseren je hier graag over.

Interesse? Neem contact met ons op!

Wil je gebruikmaken van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen kijken we naar de werkzaamheden. Dit doen we eventueel op basis van een kleine inspectie op locatie. Hierna kunnen we een tijdsplanning, maar ook kostenplaatje opstellen.

Heb je nog vragen, dan kun je deze altijd aan ons stellen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0416 – 67 17 20. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@actief-cleaningservices.nl. Dankzij onze korte lijntjes weet je meteen wie je moet hebben. Wil je jouw ramen ook weer laten glimmen? Actief Cleaning Service maakt ze al fluitend streeploos schoon.