Periodieke schoonmaak

Je bedrijf groeit, er komen steeds meer collega’s en medewerkers bij. Werken in een schone leef- en werkomgeving is dan erg belangrijk. Als het wekelijkse schoonmaakuurtje op vrijdag dan ook te veel tijd vraagt, is het een goed idee om periodieke schoonmaak in te zetten. Met dit schoonmaakwerk pakken we verschillende onderdelen en plekken van je bedrijf grondig aan. Actief Cleaning Services is gespecialiseerd in periodieke schoonmaak van bedrijven, kantoren of fabrieksruimtes. Ook dagelijks kunnen beginnen in een schone en opgeruimde werkruimte? Lees dan hier meer over ons schoonmaakwerk en onderhoud.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Periodieke schoonmaak: schone leef – en werkruimtes

Met periodiek schoonmaak- of onderhoud bedoelen we niet de reguliere schoonmaakwerkzaamheden die wekelijks of dagelijks plaatsvinden, maar die wel op regelmatige basis moeten gebeuren. Bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks. De volgende werkzaamheden rekenen wij onder dit soort schoonmaakwerk:

  • Reiniging: Zowel voor gevels als een industriële aanpak. In dat laatste geval wordt er op een grote schaal gereinigd, geschikt voor grote fabrieks- of bedrijfshallen. Dit wordt ook wel een dieptereiniging genoemd. Hierbij worden plekken zeer grondig onder handen genomen. Denk bijvoorbeeld aan keukens van restaurants of maar ook tapijten of vloeren.
  • Onderhoud: Dakgoten raken verstopt of raken beschadigd. Met een handige lift of kraan kan dit verholpen worden. Ook het onderhoud van de vloeren is een belangrijk punt. Denk daarbij aan het wassen of boenen van een natuurstenen- of parketvloer.
  • Ramen wassen: De ramen van je bedrijfspand wassen is ook een klus die onder de niet-regelmatige schoonmaakwerkzaamheden valt. Dit hoeft natuurlijk niet wekelijks te gebeuren. Maar een keer per kwartaal of per half jaar je ramen lappen geeft al snel een verzorgde indruk aan de buitenkant van je pand.
  • Overig: Ga je met je bedrijf verhuizen en moet je het pand of ruimte oplever klaar maken? Dan kunnen wij in de aanloop van de verhuizing het schoonmaakwerk uitvoeren.

Geschikte middelen voor een periodieke schoonmaak

Als gecertificeerd schoonmaakbedrijf pakken wij jouw schoonmaakklus grondig aan. Dit doen we met behulp van kwaliteitswerk en vakmensen. Ons personeel heeft de vereiste trainingen gevolgd en weet hoe het met schoonmaakwerkzaamheden om moet gaan. Ook passen we voor ons werk speciale apparatuur of schoonmaakmiddelen toe. Actief Cleaning Servies beschikt zelf over hoogwerkers, reinigingsapparaten, hogedrukreinigers met osmosefilters voor glasbewassing en telescopische ramenwassers. Zo kunnen we overal goed bij zodat ook de kleine ruimtes, hoeken en gaten niet vergeten worden.

Hoe we te werk gaan

Voordat we beginnen aan het schoonmaakwerk, maken we bij Actief Cleaning Services altijd een planning. Uiteraard geheel in overeenstemming met de wensen van het bedrijf. Op die manier worden arbeidsprocessen niet verstoord en kunnen werknemers en schoonmakers gewoon hun werk uitvoeren. We letten op dat we je werknemers of klanten zo min mogelijk storen. Als je al gebruik maakt van onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden, kan de periodieke variant hieraan toegevoegd worden. Naast het midden- en kleinbedrijf maken wij schoon in openbare gebouwen, waaronder scholen, horeca en zorginstellingen.

Milieubewust

Schoonmaakwerkzaamheden die periodiek plaatsvinden, wijken dan ook vaak af van de reguliere schoonmaak. Niet alleen qua werk zelf, maar ook qua middelen en ingezet materieel. Vaak zie je bij periodiek werken dat er met groter materieel wordt gewerkt. Vroeger betekende dat dat er door schoonmaakbedrijven met chemisch reinigingsmiddel werd schoongemaakt. Inmiddels liggen die tijden achter ons. Ook Actief Cleaning Services wil rekening houden met een schonere toekomst voor iedereen. Daarom gaan we met een milieubewuste manier om. Bij ons geen verboden chemische middelen of bijtende stoffen, maar milieuvriendelijk en duurzaam schoonmaakmiddel.

Onze hulp inschakelen

Wil jij als onderneming graag gebruikmaken van onze diensten? Wacht dan niet langer om weer in een schone omgeving te leven en te werken. Wij horen graag wat de wensen zijn. Contacteer ons door middel van het online contactformulier, via e-mail of per telefoon via ons nummer 0416 – 67 17 20. Bij Actief Cleaning Services hebben we ervaring met de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Benieuwd of ook jouw bedrijfspand door ons schoongemaakt of onderhouden kan worden? Vraag dan altijd even naar de mogelijkheden!