Schoonmaakonderhoud Den Bosch

Ook voor schoonmaakonderhoud in Den Bosch of omgeving ben je aan het juiste adres bij Actief Cleaning Services. En dat is best logisch. Want als eigenaar of manager van een bedrijf wil je je uiteraard liever bezighouden met hun bedrijf, producten en of klanten. Toch is een goede schoonmaak van je bedrijf noodzakelijk. Niet alleen voor de uitstraling, maar ook om een schone werk- en leefomgeving voor je medewerkers te garanderen. Professioneel schoonmaakonderhoud in Den Bosch laten uitvoeren door ons? Lees hieronder meer over de inhoud van dit werk en neem contact op!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Schoonmaakonderhoud Den Bosch: schone leef- en werkruimtes

Medewerkers brengen gemiddeld de meeste tijd van hun werk door in één ruimte. Dat deze ruimte goed schoongemaakt en onderhouden wordt, is dus een pré. Reden genoeg om ons voor je schoonmaakonderhoud in Den Bosch in te schakelen. Werkruimtes op je kantoor of bedrijf zijn namelijk ook leefruimtes. Worden wanden, vloeren en plafonds niet voldoende onderhouden? Dan zijn dit makkelijke bronnen van bacteriën. Ook vuil meubilair of stoffige tapijten dienen door goed schoonmaakonderhoud aangepakt te worden. Niet alleen wordt de ruimte een stuk beter leefbaar, je medewerkers zullen ook een stuk gelukkiger naar hun werk gaan.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Ons schoonmaakonderhoud in Den Bosch of omgeving bestaat uit een aantal verschillende opties, geschikt voor het midden- en kleinbedrijf. Een sector waarvoor Actief Cleaning Service veelal werkzaam is. Benieuwd waar je ons tegen kunt komen?

  • Kantoorpanden: interieur en exterieur zoals sanitair, meubels, apparatuur en kantines.
  • Winkels en winkelcentra: winkelruimtes, maar ook het interieur van winkelcentra.
  • Openbare gebouwen: monumentale panden, musea, bibliotheken of gemeentehuizen.
  • Horeca: natte en droge horeca, cafés en restaurants.

Actief Cleaning Servies: meer dan schoon

Met tientallen jaren ervaring in de schoonmaakwereld is Actief Cleaning Services een bekende naam. We zijn inmiddels actief in de gehele provincie Noord-Brabant en hebben zelfs klussen in andere delen van het land. De kwaliteit van ons werk staat dan ook hoog in het vaandel en wordt keer op keer door onze klanten gewaardeerd. Om die kwaliteit te waarborgen volgen onze schoonmakers, interieurverzorgers en medewerkers diverse trainingen en opleidingen om hun werk zo goed en professioneel mogelijk uit te voeren. Ook werkt Actief Cleaning Services op basis van de laatste certificaten, diploma’s en vergunningen. Of het nu om gevel- of tapijtreinigingen gaat, glasbewassing of dagelijks schoonmaakwerk: dankzij onze inzet is jouw bedrijf altijd spic en span!

Meer weten? Neem contact op!

Heb je interesse in een van de diensten van Actief Cleaning Services? Naast Den Bosch zijn wij in nog veel meer plaatsen in Noord-Brabant actief. We gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar de verschillende mogelijkheden die wij jou en je bedrijf kunnen bieden. Vragen of opmerkingen? Stuur vandaag nog een mailtje naar: info@actief-cleaningservices.nl, of neem contact op via het contactformulier op onze website. We gaan graag met jou in gesprek en stellen aan de hand van jouw wensen en onze ruimte maken we graag een passende offerte.