Tapijtreiniging Breda

Tapijt in een kantoor of bedrijfsruimte is nog altijd een populaire optie. Het oogt gezelliger dan een formele stenen of plavuizen vloer. Na verloop van tijd hoopt vocht, vuil en stof zich echter op. Er kunnen kringen in het tapijt ontstaan waardoor het er niet representatief meer uitziet. Lastig als je bijvoorbeeld klanten over de vloer krijgt, die wil je immers een goede indruk van je bedrijf of kantoor geven.

Schakel daarom een professional in als je een kantoor of bedrijf in hebt. Wij weten precies hoe je een tapijtreiniging in Breda grondig aanpakt. We vertellen je er op deze pagina graag meer over.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Het belang van een periodieke tapijtreiniging in Breda voor jouw bedrijf

Een tapijtreiniging in Breda uit laten voeren? Een verstandige keuze! Tapijtreinigingen vallen onder het type onderhoud dat eens in de zoveel jaren moet gebeuren. Een schone werkomgeving is belangrijk voor werkgever en werknemers. Toch is het vaak een omvangrijke klus. Daarom raden we het aan om voor een tapijtreiniging de tijd te nemen.

Heb je een kantoor of bedrijfspand met meerdere etages waar tapijt ligt? Trek dan helemaal de tijd ervoor uit. Wanneer je je tapijtreiniging in Breda wil uitvoeren valt altijd met ons te overleggen!

Hoe we jouw tapijt reinigen in Breda: een stappenplan

Actief Cleaning Services beschikt over de juiste apparatuur om jouw tapijt te reinigen in Breda of omgeving. Voor een goede tapijtreiniging heb je een speciale tapijtreiniger nodig. Dit apparaat werkt met een speciaal schoonmaakmiddel dat diep in het tapijt wordt ingewreven. Met behulp van water of stoom wordt het tapijt gereinigd. Het vuil wordt opgezogen en weggevoerd. Als we het tapijt reinigen in Breda dan doen we dat aan de hand van onderstaande stappen:

  1. Offerte aanvraag: Wil je je tapijt weer stralend schoon krijgen? Begin dan met het aanvragen van een offerte. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 0416671720 of per e-mail via info@actief-cleaningservices.nl.
  2. Inspectie op locatie: Zodra je contact met ons opneemt, plannen we graag een inspectie ter plaatse in. Op die manier kunnen we de omvang van het werk beoordelen en de beste aanpak bepalen.
  3. Voorbehandeling: Voor een effectieve reiniging passen we een voorbehandeling toe, afgestemd op het tapijttype en de mate van vervuiling. Dit helpt om het vuil los te maken.
  4. Grondige tapijtreiniging: Na de voorbehandeling gaan we over tot een grondige reiniging van het tapijt. Met hoge druk spoelen we het tapijt grondig af, waarbij vuil en reinigingsmiddelen worden verwijderd en afgevoerd.
  5. Extra vlekkenbehandeling: Geen probleem. We besteden extra aandacht aan deze vlekken en passen onze reinigingsmethode indien nodig aan.
  6. Impregneren: Tot slot bieden we de mogelijkheid tot impregneren, waardoor je tapijt langer schoon en mooi blijft doordat vuil en vocht worden geweerd.

Flexibele werkwijze, afgestemd op jouw wensen

Afhankelijk van de omvang van het project duurt een tapijtreiniging in Breda of andere locaties een of meerdere dagen. Voor een goede tapijtreiniging dient bovendien de werkvloer vrij te zijn. Houd hier dus wel rekening mee. In overleg kan een tapijtreiniging eventueel ook in de weekenden plaatsvinden.

Met onze diensten willen we je zoveel mogelijk ontzorgen. Voor iedere schoonmaakklus kun je rekenen op maatwerk. We denken graag met je mee!

Waarom kiezen voor een professional zoals Actief Cleaning Services?

Er zijn veel bedrijven die reinigingen van tapijten of vloerkleden aanbieden. Wij raden het altijd aan om je vloerkleed en tapijt door een professional te laten reinigen. Helaas wordt er nog altijd voor een goedkope, maar weliswaar minder goede weg gekozen. Met, helaas, grote kwaliteitsverschillen in het uiteindelijke resultaat. Laat je tapijt dus professioneel reinigen. Een kleine investering, maar daar krijg je een tapijt dat zo goed als nieuw lijkt voor terug.

Onze hulp inschakelen

Heb je interesse in de reinigingsdiensten van Actief Cleaning Services? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij horen uiteraard graag van je wat er van ons verwacht wordt. Bovendien nemen we graag een kijkje ter plekke om te zien hoe we op een zo goed mogelijke manier de reiniging moeten uitvoeren.

Contact met ons bedrijf kan al via het online contactformulier en via ons telefoonnummer 0416 – 67 17 20. Ook als je vragen over onze werkzaamheden hebt, ben je van harte welkom voor een gesprek. We horen graag van je!