Tapijtreiniging Den Bosch

De buitenkant, maar zeker ook het interieur van je bedrijf- of kantoorpand, draagt bij aan de uitstraling en sfeer van je bedrijf. Heb je tapijt en zoek je aan professionele tapijtreiniging in Den Bosch of omgeving voor jouw bedrijf?

Dan heb je met Actief Cleaning Services een goede partner gevonden. Wij voeren een tapijtreiniging in Den Bosch voor jouw bedrijf goed en snel uit. Benieuwd naar onze expertise of wil je meer weten? Lees hieronder meer over onze werkwijze wanneer je jouw vloerkleed wilt laten reinigen.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Tapijtreiniging Den Bosch: maakt een einde aan nare geuren

Zeker in een kantoor zit er vaak flink wat vuil in een tapijt. Dit kan met name stof, vuil, vlekken of zand zijn. Dit zie je voordien vaak niet, maar is er zeer zeker wel. We raden hierom aan om een grondige tapijtreiniging in Den Bosch of omgeving uit te laten voeren. Een goede tapijtreiniging voor jouw bedrijf in Den Bosch maakt hier snel een einde aan. Op een adequate manier maken onze vakmensen van jouw kantoor of bedrijfsruimte weer een schone, frisse werkomgeving. Voor een tapijtreiniging gebruiken wij verschillend materieel en diverse schoonmaakmiddelen.

Professioneel tapijt reinigen in Den Bosch en omgeving

Actief Cleaning Services beschikt over eigen reinigingsmiddelen. Wij nemen onze eigen middelen mee. Dit betekent dat je geen extern bedrijf in hoeft te schakelen voor het huren van materialen. Wij hebben alles onder een dak en kunnen zo jouw tapijt reinigen in Den Bosch.

Denk daarbij aan speciale schoonmaakmachines en speciaal schoonmaakmiddel. Voor een tapijtreiniging in Den Bosch raden we het wel aan om te zorgen voor ruimte. Een tapijtreiniging in kan niet uitgevoerd worden als men de werkvloer nog gebruikt. In overleg kunnen wij de tapijtreiniging eventueel in het weekend uitvoeren.

Meedenkend en milieubewust

Als modern bedrijf denken wij graag mee in oplossingen om je bedrijf nog schoner te maken. Zo kunnen wij het tapijt reinigen in Den Bosch en omgeving, maar kun je ook kiezen voor andere periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Denk aan ander vloeronderhoud, zoals het boenen of in de was zetten van natuurstenen of houten vloeren. Ook gebruikt Actief Cleaning Services moderne middelen. Wij gebruiken hierbij enkel milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo kan ook de volgende generatie opgroeien in een gezonde, schone wereld!

Wij staan voor een professionele en klantgerichte aanpak. Hiermee zorgen we graag voor schone werk- en leefomgevingen voor onder andere instellingen, bedrijven en organisaties. Wil jij ook jouw tapijt laten reinigen in Den Bosch? Maak dan zeker gebruik van onze services. Actief Cleaning Services zorgt namelijk voor een perfect schoon tapijt en verzekert jou van het beste resultaat.

Gebruikmaken van onze services

Kan het tapijt op jouw werkvloer ook een goede schoonmaakbeurt gebruiken en wil je dit onderhoud periodiek of frequenter doorzetten? Zoek dan contact met Actief Cleaning Services. Aan de hand van een kleine inspectie maken wij een overzichtelijk plan en is jouw tapijt binnen de kortste keren weer als nieuw.

Afhankelijk van je voorkeur kunnen wij jaarlijks of een keer in de zoveel jaar terugkomen om het tapijt van je bedrijfsruimte, kantine, kantoor of winkel zorgvuldig te reinigen. Heb je nog vragen of opmerkingen over onze werkzaamheden? Dan horen wij die graag. Wij zijn tevens goed bereikbaar via e-mail (info@actief-cleaningservices.nl) of per telefoon via: 0416 – 67 17 20.