Tapijtreiniging Eindhoven

Op zoek naar een erkend schoonmaakbedrijf voor tapijtreiniging in Eindhoven of omgeving? We werken of lopen vaak over een tapijt zonder dat we er erg in hebben. Natuurlijk wordt dit tapijt ook vies. Zand, stof en ander vuil zijn vaak grote boosdoeners. Het kan dus nooit kwaad om een grondige bedrijfstapijtreiniging in Eindhoven of omgeving uit te voeren.

Actief Cleaning Services heeft zich dan ook toegelegd op tapijtreinigingen voor de mkb-sector. Mag jouw tapijt ook weleens een schoonmaakbeurt krijgen en wil je dat je collega’s weer in een schone werkomgeving werken? Lees hieronder meer over onze services en neem vandaag nog contact op.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Tapijtreiniging in Eindhoven voor bedrijven

Werken in een schone werkomgeving is altijd prettig. Met name vloerbedekking is in veel bedrijf- en kantoorpanden een echte stof- of vuilvanger. Bovendien ziet een vervuild tapijt er niet representatief uit. Heb jij een bedrijf in de omgeving of zoek je naar een tapijtreiniging in Eindhoven? Bij Actief Cleaning Services weten we snel te schakelen en dragen we bij aan een schone, gezonde werkomgeving.

Een tapijtreiniging in Eindhoven inzetten kan al vanaf diverse tarieven (afhankelijk van de oppervlakte en afmetingen) en verschillende steden in Nederland. Als een professioneel in de schoonmaakbranche, mag je altijd rekenen op onze kennis en kunde. En natuurlijk onze uitgebreide service!

Jouw tapijt reinigen in Eindhoven doen we grondig

Als we jouw tapijt reinigen in Eindhoven of omgeving, pakken we dit professioneel aan. Allereerst komen we graag langs voor een korte inspectie waarbij we de werkzaamheden opnemen.

Hoe groot de ruimte? Wat moet er eventueel verplaatst worden en om wat voor soort tapijt gaat het? Pas dan kan de reiniging uitgevoerd worden. Bovendien gebruiken we voor je tapijtreiniging in Eindhoven moderne middelen. Denk daarbij aan schoonmaakapparatuur voor tapijten en speciaal schoonmaakmiddel.

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

  1. Offerte aanvraag: De eerste stap naar een schoon tapijt is door een offerte aan te vragen. Of als je liever iemand spreekt, zijn we ook telefonisch en per mail bereikbaar via 0416671720 en info@actief-cleaningservices.nl.
  2. Inspectie op locatie: we komen graag langs op locatie om een inschatting te maken van de werkzaamheden, zodat we de juiste aanpak kunnen bepalen.
  3. Voorbehandeling: afhankelijk van het materiaal van het tapijt en de mate van vervuiling brengen we een speciaal reinigingsproduct aan om het vuil los te weken.
  4. Grondige tapijtreiniging: dan gaat de dieptereiniging van het tapijt van start. We spoelen het tapijt grondig waarbij we water met hoge druk op het tapijt sproeien. Dit wordt daarna met vuil en schoonmaakproduct opgezogen en afgevoerd.
  5. Extra vlekkenbehandeling: mochten er hardnekkige vlekken aanwezig zijn in het tapijt, dan kunnen we hier extra aandacht aan besteden en onze aanpak hierop aanpassen.
  6. Impregneren: indien gewenst kunnen we het tapijt impregneren, wat ervoor zorgt dat vuil en vocht niet meer door kunnen dringen en je tapijt veel langer schoon en mooi blijft.

Een doeltreffende en milieubewuste schoonmaakcombinatie

Actief Cleaning Services staat garant voor een doeltreffende aanpak als we jouw tapijt in Eindhoven reinigen. Onze schoonmaakwerkzaamheden kun je ook inzetten als je je bedrijfspand gaat verlaten of juist gaat betrekken. Wil je een schone start of moet je je pand in oorspronkelijke staat opleveren? Laat het schoonmaken dan aan ons over.

Om de generatie na ons ook een schone werk- en leefomgeving te bieden tref je bij ons geen chemische of milieuonvriendelijke schoonmaakmiddelen aan. Omdat het reinigen van tapijten flink wat ruimte vraagt, raden we het aan om onze diensten in te schakelen in minder drukke periodes. Bureaus, tafels, maar ook stoelen dienen immers zoveel mogelijk aan de kant of opgeruimd te zijn zodat we het tapijt optimaal kunnen reinigen.

Onze service inschakelen

Wil je een of meerdere diensten van Actief Cleaning Services inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij horen graag van je wat er zoal aan je tapijt moet gebeuren. Ook horen we natuurlijk graag of we jaarlijks of vaker langs moeten komen voor een grondige tapijtreiniging. We staan garant voor een persoonlijke aanpak en dankzij onze korte communicatielijnen weet je altijd precies wie je het beste kunt benaderen.