Vloeronderhoud Eindhoven

Heb je een kantoor of bedrijf in Eindhoven of omgeving? Bedenk dan eens hoeveel voeten per dag over de vloer lopen. Deze kan hierdoor slijten. Vloeronderhoud in Eindhoven nodig? Dan kan Actief Cleaning Services uit de brand helpen. Wij voeren je vloeronderhoud graag uit. We hebben ervaring met verschillende soorten vloeren en weten dus welke aanpak voor welk onderhoud nodig is. Wil jij ook vloerenonderhoud laten uitvoeren door een professioneel onderhouds- en schoonmaakbedrijf. Lees hieronder meer over onze diensten. Wij zijn voornamelijk actief op de zakelijke markt en in de mkb-sector.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Vloeronderhoud Eindhoven, een specialisme

Vloeronderhoud in Eindhoven of omgeving is een specialistisch klusje. Met vloeronderhoud bedoelen we ook écht alle soorten vloeren die je in een bedrijf tegen kunt komen. In een bedrijf zie je vaak meerdere type vloeren in één gebouw. Veelgebruikte materialen in bedrijfspanden zijn steen, tapijt of linoleum, gietbeton, PU of PVC. Al deze types vragen om specifiek onderhoud. Onze vakmensen die je vloeronderhoud in Eindhoven uitvoeren zijn dan ook echte specialisten en weten precies hoe ze een bepaald type vloer aan moeten pakken.

Levensduur van je vloer verlengen door vloeronderhoud Eindhoven

Voor ieder type vloer dus een speciale aanpak. Vloeronderhoud Eindhoven betekent dat we met geavanceerde en speciaal daarvoor bestemde apparatuur te werk gaan. Dit zijn speciale boenapparaten in het geval van kunststoffen vloeren, maar ook reiniging- en stoomapparaten voor bijvoorbeeld tapijt. Voor steen hebben we dan weer wasmachine in beheer die zand en vuil verwijderen. Vloeronderhoud is noodzakelijk om je vloeren langer mee te laten gaan. Als dit vloeronderhoud voor je bedrijf in Eindhoven of omgeving regelmatig gebeurt, zal dat je bedrijfspand of kantoor een verzorgde en representatieve indruk geven.

Periodiek onderhoud

Vloeronderhoud is een klus die niet wekelijks of dagelijks plaats hoeft te vinden. Bij vloeronderhoud worden de nodige maatregelen genomen (denk aan het verplaatsen van meubilair en andere spullen). Je kunt dit onderhoud dan ook combineren met ander periodiek onderhoud en schoonmaakwerk. Denk bijvoorbeeld aan glasbewassing, onderhoud aan het pand of een grondige schoonmaak van het plafond. Zo bespaar je op schoonmaak- of personeelskosten en wordt je kantoor of bedrijfsruimte in één keer grondig aangepakt.

Onze diensten inschakelen

Ben je benieuwd wat Actief Cleaning Services voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vraag vandaag nog een gesprek aan. Graag komen we langs voor een kleine inspectie. Aan de hand hiervan kunnen we een inschatting maken van de tijd en mogelijke kosten om het onderhoud uit te voeren. Dankzij onze transparantie manier van werken en heldere communicatielijnen ben je altijd op de hoogte van onze werkzaamheden. Onze gestructureerde directie en management houden je te allen tijde op de hoogte en staan open voor tips of vragen. Contact opnemen kan via het online contactformulier of een mailtje naar info@actief-cleaningservices.nl of door te bellen naar 0416 – 67 17 20