Vloeronderhoud Den Bosch

Wil je je vloeronderhoud in Den Bosch of omgeving door een erkend bedrijf grondig uit laten voeren? Denk dan aan Actief Cleaning Services. Als schoonmaakbedrijf zijn wij voornamelijk actief in de mkb-sector. Vloeronderhoud in Den Bosch is dus voornamelijk voor bedrijfspanden en kantoren.

Ben je benieuwd naar onze diensten en wil je onze services inschakelen? Lees dan verder en neem contact met ons op!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Waarom vloeronderhoud in Den Bosch laten uitvoeren?

Goed vloeronderhoud is belangrijk, aangezien het de uitstraling van je vloer ten goede komt. Ook wordt je pand in regio Den Bosch dankzij goed vloeronderhoud weer representatief voor klanten of bezoekers.

  • Verleng de levensduur van je vloer
  • Een duurzame oplossing bij intensief gebruik
  • Een representatieve uitstraling
  • Schone en gezonde werkomgeving

Kies voor vloeronderhoud in Den Bosch door specialisten

Onze vakmensen die het vloeronderhoud uitvoeren zijn professionele schoonmakers en beschikken over de juiste vakkennis. Échte specialisten dus. Met de nodige training en certificaten weten onze medewerkers precies hoe ze het vloeronderhoud voor jouw bedrijf in Den Bosch of omgeving aan moeten pakken.

Met speciale apparatuur en schoonmaakmiddelen weten ze ieder type vloer weer zo goed als nieuw te maken. Het onderhoud wordt door onze specialisten op verschillende manieren aangepakt, afhankelijk van het type vloer uiteraard.

Specifiek vloeronderhoud in Den Bosch

Afhankelijk van het type vloer bepalen we wat voor onderhoud de vloer nodig heeft. Tapijt moet regelmatig grondig gereinigd worden om er weer als nieuw uit te zien. Stenen vloeren zijn makkelijker te onderhouden en zien er na schoonmaken meestal weer goed uit. Een houten vloer is soms vrij eenvoudig schoon te maken, maar vraagt soms om een specialistische reiniging.

Je vloeronderhoud in Den Bosch of andere plaats is dan ook vrij specifiek. Om een goede inschatting van de werkzaamheden te maken, komen we voor vloeronderhoud in graag bij je bedrijf of instelling langs. Aan de hand van de oppervlakte en afmetingen van de vloer kunnen we dan een planning en schoonmaakprogramma opzetten.

Kies voor één schoonmaakcombinatie

Vloeronderhoud is onderdeel van periodiek onderhoud. Daarmee worden schoonmaak- of onderhoudswerkzaamheden bedoeld die niet wekelijks of dagelijks plaatsvinden. Vloeronderhoud in Den Bosch is daardoor vergelijkbaar met andere periodieke schoonmaakklussen. Denk aan glasbewassing, gevelreiniging of het schoonmaken van een trappenhuis.

Schakel je onze hulp in? Dan kunnen we een mooie combinatie van deze werkzaamheden maken en geheel naar voorkeur langskomen. Dit kan jaarlijks, halfjaarlijks of maandelijks zijn.

Waarom kiezen voor Actief Cleaning Services?

  • Flexibiliteit: we denken met je mee en passen onze werkwijze en planning aan aan jouw wensen.
  • Jarenlange ervaring: met meer dan 20 jaar aan ervaring weten we hoe we iedere schoonmaakklus moeten aanpakken, hoe uitdagend deze ook is.
  • Gespecialiseerd in de zakelijke markt: wij focussen ons specifiek op bedrijfspanden en kantoren. Hoe groot of klein deze ook zijn!
  • Schoonmaak tot in de puntjes: we gaan pas naar huis als jij tevreden bent en de vloer weer tiptop in orde is en schoon.

Onze diensten inschakelen

Wil jij op korte termijn ook weer genieten van glimmende vloeren of kleurrijk tapijt? Neem dan contact op met Actief Cleaning Services via het online contactformulier. Wij horen graag wat je van ons verwacht zodat we aan de hand hiervan een indicatie van de werkzaamheden maken. Uiteraard nemen we, zoals gezegd, dan graag een kijkje.

Dankzij onze korte en heldere manier van communiceren sta je altijd in direct contact met ons management. Ook staan we altijd open voor vragen of opmerkingen.

Contact via telefoon of mail is ook mogelijk. Bel dan met 0416 – 67 17 20 of mail naar info@actief-cleaningservices.nl.