Vloeronderhoud Eindhoven

Heb je een kantoor of bedrijf in Eindhoven of omgeving? Bedenk dan eens hoeveel voeten per dag over de vloer lopen. Deze kan hierdoor slijten. Vloeronderhoud in Eindhoven nodig? Dan kan Actief Cleaning Services uit de brand helpen. Wij voeren je vloeronderhoud graag uit. Wij zijn voornamelijk actief in de zakelijke markt en in de mkb-sector.

We hebben ervaring met verschillende soorten vloeren en weten dus welke aanpak voor welk onderhoud nodig is.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Vloeronderhoud in Eindhoven laten uitvoeren door een specialist

Vloeronderhoud in Eindhoven of omgeving is een specialistisch klusje. Met vloeronderhoud bedoelen we ook écht alle soorten vloeren die je in een bedrijf tegen kunt komen. In een bedrijf zie je vaak meerdere type vloeren in één gebouw. Veelgebruikte materialen in bedrijfspanden zijn:

  • Steen
  • Tapijt
  • Linoleum
  • Gietbeton
  • PU
  • PVC

Al deze types vragen om specifiek onderhoud. Onze vakmensen die je vloeronderhoud in Eindhoven uitvoeren zijn dan ook echte specialisten en weten precies hoe ze een bepaald type vloer aan moeten pakken.

Levensduur van je vloer verlengen door goed vloeronderhoud in Eindhoven

Voor ieder type vloer dus een speciale aanpak. Vloeronderhoud in Eindhoven betekent dat we met geavanceerde en speciaal daarvoor bestemde apparatuur te werk gaan. Dit zijn speciale boenapparaten in het geval van kunststoffen vloeren, maar ook reiniging- en stoomapparaten voor bijvoorbeeld tapijt. Voor steen hebben we dan weer wasmachine in beheer die zand en vuil verwijderen.

Vloeronderhoud is noodzakelijk om je vloeren langer mee te laten gaan. Als dit vloeronderhoud voor je bedrijf in Eindhoven of omgeving regelmatig gebeurt, geeft dit je je bedrijfspand of kantoor een verzorgde en representatieve indruk.

Wij voeren ook herstelwerkzaamheden uit

Door het intensieve gebruik kan het zelfs zo zijn dat de vloeren extreem vuil of zelfs beschadigd raken. Dan kunnen herstelwerkzaamheden nodig zijn. Actief Cleaning Services kan hier eventueel bij helpen. We komen graag langs om te kijken hoe en wat voor schade er is. Op basis van deze inspectie zien we of we hierbij kunnen ondersteunen en een plan van aanpak opstellen.

Kies voor een grondige, periodieke aanpak

Vloeronderhoud is een klus die niet wekelijks of dagelijks plaats hoeft te vinden. Bij onderhoud worden de nodige maatregelen genomen. Denk aan het verplaatsen van meubilair en andere spullen.

Je kunt dit onderhoud dan ook combineren met ander periodiek onderhoud en schoonmaakwerk. Denk bijvoorbeeld aan glasbewassing, onderhoud aan het pand of een grondige schoonmaak van het plafond. Zo bespaar je op schoonmaak- of personeelskosten en wordt je kantoor of bedrijfsruimte in één keer grondig aangepakt.

Op Actief Cleaning Services kun je rekenen

Met meer dan 150 enthousiaste medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor schonere en gezondere werkomgevingen. Onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken heeft ertoe geleid dat we voor elke uitdaging een oplossing kunnen vinden.

We gaan steeds op zoek naar nieuwe manieren om onze werkwijze en processen te verbeteren. Met maar één doel voor ogen: het beste resultaat! Na het vloeronderhoud in Eindhoven zorgen we ervoor dat je vloer er weer als nieuw uitziet.

Deskundig advies voor iedere klant

Ieder pand is anders en vraagt daarom om een aanpak op maat. Daarom komen we graag langs voor een kleine inspectie. Aan de hand van deze inspectie kunnen we een inschatting maken van de tijd en mogelijke kosten om het onderhoud uit te voeren. We denken met je mee en denken in oplossingen. Graag bieden we passend advies naast het onderhoud, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten schone vloeren.

Onze diensten inschakelen

Ben je benieuwd wat Actief Cleaning Services voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vraag vandaag nog een gesprek aan.

Dankzij onze transparantie manier van werken en heldere communicatielijnen ben je altijd op de hoogte van onze werkzaamheden. Contact opnemen kan via het online contactformulier of een mailtje naar info@actief-cleaningservices.nl of door te bellen naar 0416 – 67 17 20.