Brandweer schoonmaak

Het schoonmaken van een brandweerkazerne vereist een professioneel schoonmaakbedrijf, zoals Actief Cleaning Services. Bij de brandweer zijn er specifieke behoeften en uitdagingen van de locatie en is er een grote noodzaak van een schone en veilige werkomgeving voor alle brandweermannen. Wij dragen hier graag aan bij!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Brandweer schoonmaak uitbesteden aan Actief Cleaning Services

Bij Actief Cleaning Services nemen we een brandweer schoonmaak erg serieus. Bij deze sector is het namelijk van belang dat de kazerne schoon, veilig en functionerend is. Op deze manier kan er namelijk na een melding direct geschakeld worden. Bij Actief Cleaning Services begrijpen we de hoge eisen die gesteld worden aan de hygiëne en veiligheid en beschikken we over de juiste technieken, kennis en methoden.

Welke diensten vallen onder brandweer schoonmaak?

Wij zijn continu bezig met onszelf verder te ontwikkelen. Zo volgen onze medewerkers regelmatig trainen, waardoor iedereen volgens de nieuwste standaarden werkt en zich houdt aan de gestelde eisen in de wet- en regelgeving. Door onze kennis en ervaring beschikken we over alle technieken om de werkzaamheden rondom schoonmaak bij de brandweer uit te voeren. Bij ons kun je als brandweer dan ook terecht voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden, zoals:

  • Algemene schoonmaakwerkzaamheden

Onder algemene werkzaamheden bedoelen we de dagelijkse of wekelijkse werkzaamheden. Met deze taken zorgen we voor een schone, prettige en veilige werkomgeving. Door onze kennis en professioneel apparatuur kunnen we het schoonmaakproces snel en grondig uitvoeren. Denk hierbij aan het schoonmaken van de vloer, kantine, evaluatie ruimte, sanitaire voorzieningen etc.

  • Dieptereiniging

Een dieptereiniging gaat verder dan alleen een oppervlakkige schoonmaak. Het gaat hierbij om het reinigen van moeilijk bereikbare plekken en het professioneel desinfecteren van alle ruimtes. Eén keer in de zoveel tijd is dit noodzakelijk, zeker in een brandweerkazerne.

Wat is onze werkwijze?

Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek bij jou op locatie in. In overleg maken we duidelijke afspraken over wanneer en wat we precies komen schoonmaken. Wij kunnen onze werkzaamheden snel en grondig uitvoeren, waardoor de brandweerkazerne altijd zijn taken uit kan voeren. Dit is immers van groot belang!

Naar aanleiding van ons gesprek ontvang je een duidelijke offerte op maat die is gebaseerd op jouw wensen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Na akkoord gaan wij graag voor je aan de slag!

Een professionele en duurzame aanpak

Wij staan voor een schone en hygiënische omgeving. Zeker in een kazerne waar brandweermannen snel moeten anticiperen, moeten eten of even tot rust kunnen komen. Een grondige schoonmaak is hierbij van belang om de verspreiding van ziektes te voorkomen. Bovendien zorgen wij voor een veilige omgeving.

Bij ons kun je vertrouwen op schoonmaak tot in de puntjes. Hygiëne staat bij ons voorop en we beschikken over diverse certificaten. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste norm van kwaliteit en hygiëne. Naast veiligheid en hygiëne hechten wij ook veel waarde aan een duurzame aanpak. Zo vind je bij ons geen chemische stoffen bij het schoonmaken en is onze apparatuur niet schadelijk voor het milieu. Als duurzaam schoonmaakbedrijf zijn wij experts in de reiniging van brandweerkazernes!

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wil jij als brandweerkazerne ook gebruikmaken van onze schoonmaakdiensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij je langs om een inschatting te maken van de werkzaamheden en kunnen op basis hiervan een duidelijke offerte op maat opstellen. Laat je ook volledig ontzorgen en kies voor schoonmaak tot in de puntjes!