Schoonmaak winkels

Ben je een lokale ondernemer of manager van een retailzaak en zoek je een schoonmaak voor een of meerdere van je winkels? Bij Actief Cleaning Services ben je aan het juiste adres voor de schoonmaak van je winkels op reguliere of periodieke basis. Als betrokken schoonmaakbedrijf begrijpen wij wat het belang is van een schone winkel en hoe dit bijdraagt aan de stijl en het uiterlijk van je zaak. Uiteraard kun je een winkel schoonmaak ook zelf uitvoeren, maar het is logisch dat je hier als ondernemer niet altijd de tijd voor hebt. Deze schoonmaak uitbesteden is dan ook een logische stap. Meer weten over onze service? Lees hier meer over de werkzaamheden van Actief Cleaning Services.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Winkel schoonmaak: onze werkzaamheden

Wil je onze diensten eenmalig inschakelen of voor een langere periode? Dat kan! Inmiddels zijn wij op een groot aantal terreinen actief, waaronder professionele schoonmaak van winkels en winkelpanden. Benieuwd wat wij zoal voor je kunnen betekenen voor de schoonmaak van jouw pand? Dit zijn onze werkzaamheden:

  • Reguliere en periodieke schoonmaak winkels: Op afspraak komen we langs voor de reguliere schoonmaak van je zaak. Denk aan het dagelijks of wekelijks schoonmaken van schappen, etalages, plafonds en het verdere winkelinterieur. Ook kun je daar een periodieke schoonmaak aan toevoegen. Hierbij pakken we de oppervlaktes en plekken aan die niet dagelijks of wekelijks schoongemaakt dienen te worden. Bijvoorbeeld ramen, tapijt of het trottoir.
  • Gevelreiniging: De uitstraling van een winkelpand wordt grotendeels bepaald door de aanblik van een goed onderhouden gevel en etalage. Bij Actief Cleaning Services reinigen wij zowel de gevel als de etalage ruiten. Zonder dat je het vaak weet hebben weersinvloeden, mossen, maar ook roet en vuil invloed op de gevel. Op een snelle, professionele manier verwijderen wij dit vuil van je gevel.
  • Glasbewassing: Etalageruiten zijn de blikvangers van je zaak en interieur. Bij onze glasbewassing nemen we alle plekjes mee. Bovendien werken we met reinigingsmiddel en gedemineraliseerd water. Dit zorgt voor een helder en streeploos resultaat, zodat potentiële klanten en voorbijgangers naar binnen kunnen kijken.
  • Vloeronderhoud: Ook de vloeren van een winkel moeten schoongemaakt worden van tijd tot tijd. Of je nu tapijt hebt liggen, (natuur)steen of een linoleumvloer als voerbedekking hebt: onze medewerkers weten precies hoe ze de vloeren moeten schoonmaken én verder onderhouden.

Duurzaam schoonmaken van winkels

Het schoonmaken van winkels gebeurt op een professionele wijze en apparaten en middelen. Door onze voertuigen (liften, bedrijfswagens) kunnen we de lastige plekken eenvoudig bereiken. Dit soort schoonmaakwerk is voor ons dan ook een van de vele werkzaamheden die wij uitvoeren Daarnaast maken we schoon met oog voor het milieu. Omdat Actief Cleaning Services vindt dat we ook aan toekomstige generaties een schonere wereld moeten geven, gebruiken we geen milieuonvriendelijke reinigingsmiddelen. Jouw winkelpand op een duurzame manier schoonmaken: laat dat met een gerust hart over aan Actief Cleaning Services.

Persoonlijk en professioneel

Actief Cleaning Services staat garant voor een adequate aanpak met persoonlijk goed contact tussen klant en schoonmaker. Die band tussen opdrachtgever en onze medewerkers vinden wij erg belangrijk en komt dan ook het arbeidsproces ten goede. Verder willen we de communicatielijnen tussen ons management en jou als klant bewust kort houden. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en kun je bovendien altijd bij ons terecht voor vragen en of opmerkingen. Onze medewerkers zijn allemaal getraind en beschikken over de benodigde certificaten. Zo weet je dat jouw interieurverzorgster of glazenwasser een échte professional is en weet hoe hij of zij jouw klus met beide handen aan moet pakken.

Onze service inschakelen? Neem contact op!

Heb je interesse om een of meerdere diensten van Actief Cleaning Services in te zetten voor jouw schoonmaakklus? Mooi! Neem in dat geval vandaag nog contact met ons op en vraag naar de voorwaarden. Graag komen we allereerst een kijkje nemen. Aan de hand van een kleine inspectie maken we een helder schoonmaakplan waarin per data wordt aangegeven wanneer en wat wordt schoongemaakt. Ook maken we een offerte op van de kosten van deze eenmalige, periodieke of zelfs dagelijkse schoonmaakklus. Contact opnemen doe je via ons online contactformulier of door te bellen met 0416 – 67 17 20 of mailen naar Info@actief-cleaningservices.nl.