Transportbedrijf schoonmaak

Door jouw transportbedrijf professioneel te laten schoonmaken door Actief Cleaning Services kies je voor een schone werkomgeving. Wij zetten jouw belangen centraal, hechten waarde aan het plezier van onze medewerkers en verliezen het milieu niet uit het oog. Wij staan voor schoonmaak tot in de puntjes en komen graag bij jou langs.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Professionele schoonmaak voor je transportbedrijf

Als eigenaar of manager van een transportbedrijf begrijp je de hectiek van de transportsector. Het onderhouden van een schone werkruimte kan hierdoor echt een uitdaging. Dit is waar wij als schoonmaakbedrijf komen kijken. Wij kunnen het transportbedrijf professioneel schoonmaken.

Met hygiëne als uitgangspunt kunnen wij vele schoonmaakwerkzaamheden op ons nemen. Dankzij ons uitgebreide team, vakkennis en professionele materialen kunnen wij zowat iedere klus aan. Wij zorgen graag voor een frisse en schone omgeving voor de klanten en het personeel. We verzorgen onder andere dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, periodieke reiniging, glasbewassing en gevelreiniging.

Transportbedrijf schoonmaken met een glimlach

Samen werken we aan een fijne en hygiënische omgeving. Met onze medewerkers komen we met plezier het gehele transportbedrijf schoonmaken. Ons motto is dan ook: niet lullen, maar poetsen. Wij passen onze werkzaamheden aan op de wensen van jou als opdrachtgever. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen we uitstekende service bieden.

Onze medewerkers zijn het hart van onze organisatie en houden onze professionele naam hoog. Door regelmatige trainingen en vaste richtlijnen garanderen we schoonmaak tot in de puntjes. Verder staan wij bekend om onze vriendelijke en behulpzame medewerkers die altijd klaar staan om jou te helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent en hier doen we dan ook alles aan.

Doeltreffend en duurzaam

Bij het schoonmaken van het transportbedrijf werken we op efficiënte wijze en volgens afspraak. We maken allereerst duidelijke afspraken over de werkzaamheden en wanneer we deze uit komen voeren. Zo zorgen we voor zo min mogelijk overlast en een doeltreffende schoonmaak.

Wij maken uitsluitend gebruik van duurzame producten en materialen om zo het milieu zo min mogelijk te belasten. Als duurzaam schoonmaakbedrijf zijn wij dé expert als het gaat om het reinigen van een transportbedrijf.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Jouw transportbedrijf duurzaam laten schoonmaken? Actief Cleaning Services staat graag voor je klaar. Wij komen graag bij je langs om een inschatting te maken van de werkzaamheden en je meer te vertellen over alle mogelijkheden.

Vervolgens maken we een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Na akkoord maken we een gezamenlijk schoonmaakplan en -rooster. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!