Verpleeghuis schoonmaak

De dagelijkse, maar ook meer periodieke schoonmaak in een verpleeghuis is zeer belangrijk. Niet alleen voor de bewoners en het personeel is het fijner wonen en werken in een schone, nette omgeving; ook wanneer een verpleeghuis regelmatig wordt schoongemaakt daalt het risico op infecties of virussen. Actief Cleaning Services weet precies als professioneel schoonmaakbedrijf hoe we de schoonmaak van een verpleeghuis adequaat en grondig aan moeten pakken. Ben jij als instelling zelf op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Lees hieronder meer over diensten en neem vandaag nog contact met ons op. De schoonmaak van jouw verpleeghuis is graag onze zorg!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Schoonmaak verpleeghuizen door specialisten

De schoonmaak van een verpleeghuize vraagt om een specialistische aanpak. Daarom hebben alle medewerkers van Actief Cleaning Services een speciale training en cursus gevolgd. Uiteraard staat de hygiëne in en rondom het verpleeghuis bij een schoonmaak centraal. Actief Cleaning Services werkt dan ook met speciale hygiëne checklists en allerlei protocollen om risico’s op infecties of het verspreiden van meer bacteriën te vermijden. Dankzij een professionele manier van werken kunnen zowel bewoners als het personeel in een verantwoordelijke, schone locatie wonen en werken. Bovendien werken wij met professionele reinigingsmiddelen- en methodes om het schoonmaken aan te pakken.

Schoonmaken van verpleeghuizen: onze services

Je kunt verschillende diensten van Actief Cleaning Services inschakelen als je als instelling om schoonmaak van een verpleeghuis vraagt. Welk schoonmaaktraject voor een verpleeghuis je hiervoor kiest is geheel aan jou. Actief Cleaning Services biedt onder andere de volgende werkzaamheden aan:

  • Reguliere en periodieke schoonmaak: Onder reguliere schoonmaak verstaan we de dagelijkse of wekelijkse schoonmaak. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van gangen, toiletten, gemeenschappelijke en andere ruimtes of sanitaire voorzieningen. Door onze brede aanpak kunnen wij ieder type schoonmaak dagelijks, wekelijks of maandelijks aanpakken.
  • Gevelreiniging: De uitstraling van het verpleeghuis is belangrijk. Daar kan een goede gevelreiniging van een verpleeghuis het nodige aan doen. Een grondige gevelreiniging verwijdert aanslag, kalk, roet of mossen en geeft de gevel van je verpleeghuis een nieuw gezicht.
  • Glasbewassing: Een keer of meerdere keren in het jaar. Het soort oppervlak is voor ons geen probleem. Dankzij moderne apparatuur en geavanceerde temperatuur weten wij precies hoe we de glazen van je verpleeghuis moeten schoonmaken.
  • Vloeronderhoud: Een verpleeghuis bestaat uit een groot aantal vierkante meters aan vloeren. Gelukkig weten wij precies hoe we welke soort vloer aan moeten pakken. Of je nu een linoleumvloer, tapijt of (natuur)steen hebt: wij reinigen en onderhouden je vloer jaarlijks of halfjaarlijks.

Professioneel en vertrouwd

Bij ons werk als een schoonmaakbedrijf in een verzorgings- of verpleeghuis is niet alleen de zakelijke kant van ons werk belangrijk, maar ook het persoonlijke contact. Onze schoonmaker komen dagelijks in contact met cliënten. Hierdoor ontstaat er vaak een persoonlijke band tussen zowel cliënt als schoonmaker. Iets wat wij alleen maar toejuichen. Voor cliënten biedt het vaak een moment om even afgeleid te zijn en een praatje te maken, terwijl het voor ons en onze medewerkers een blijk van erkenning en waardering van het werk is. Daarnaast is ook het contact tussen ons management en de persoonlijk, maar wel altijd professioneel. Dankzij korte communicatielijnen weet je precies wie je moet hebben als je vragen hebt en kom je makkelijk in contact met het management. Zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Duurzaamheidsgarantie

Het schoonmaken van verpleeghuizen doen onze medewerkers op een professionele wijze en met bijbehorende apparatuur. Dankzij ons uitgebreide wagenpark, handige liften en hoogwerkers kunnen we zelfs de lastige plekken bereiken. Schoonmaken doen we met een nauwlettend oog op natuur en milieu. In ons schoonmaakarsenaal dus geen milieuonvriendelijke schoonmaakmiddelen of chemische middelen die slecht zijn voor mens of dier.

Schakel vandaag nog onze service in!

Interesse in een of meerdere van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact op met Actief Cleaning Services. Samen met jou gaan we graag in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Ook nemen we graag een kijkje, zodat we een indicatie van de werkzaamheden en mogelijke kosten kunnen maken. En aan de hand van deze indicatie stellen we dan weer een overzichtelijke offerte op. Wil je meer weten of informatie over onze service? Vul dan hier het online contactformulier in of bel ons op 0416 – 67 17 20. Ook kun je mailen naar Info@actief-cleaningservices.nl.