Ook werkplekken worden nu eenmaal vies. Stof, vuil of viezigheid slaan een bureau, dossierkast of machineruimte niet over. Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt, maar vroeg of laat moet er schoongemaakt worden. Een tip van ons, zeker als je een groter bedrijf hebt: schakel hiervoor altijd een professionele schoonmaker in. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Actief Cleaning Services aanbiedt en hoe we jouw bedrijfsschoonmaak op een doortastende, professionele manier aanpakken!

Het soort bedrijf

Hoe er schoongemaakt moet worden hangt grotendeels af van het soort bedrijf. Een bedrijfsschoonmaak, waar bijvoorbeeld met dieptereiniging fabriekshallen worden schoongemaakt, is totaal iets anders dan het schoonmaken van een kantoorgebouw of retailzaak. Ook het oppervlak dat schoongemaakt moet worden is belangrijk. Vaak kun je zelf al eens nagaan wat belangrijke punten zijn die sowieso iedere week of dag schoongemaakt moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het sanitair, werkruimtes of plaatsen waar klanten komen.

Schoonmaakwerk: wat en wanneer?

Dan heb je natuurlijk de tijdstippen wanneer er schoongemaakt moet worden. Voor een bedrijf kan dit zowel voor of na de reguliere werktijden, maar ook voor de (kleinere) kantoren of bedrijfshallen kan er ook overdag schoongemaakt worden. Maatwerk is daarbij belangrijk. Actief Cleaning Services stemt dit dan ook altijd af met de leidinggevenden binnen een zaak: er wordt een schoonmaakplan opgesteld. Ook als er bepaalde delen niet schoongemaakt hoeven te worden, nemen we dit op in ons plan.

Aandachtspunten

Qua schoonmaakwerk kan Actief Cleaning Services de meeste taken probleemloos uitvoeren: of het nu gaat om een grondige gevelreiniging met onze osmose filter, een tapijtreiniging of alledaags schoonmaak werk. Ook is het handig om vooraf te weten welke onderdelen er wanneer schoongemaakt moeten worden. Dit noemen we ook wel het routine schoonmaakwerk of het periodieke schoonmaakwerk. In dat laatste geval hebben we het over het schoonmaken van onderdelen of ruimtes die maandelijks, jaarlijks of halfjaarlijks moeten gebeuren. Glazenbewassing, bijvoorbeeld, maar ook het schoonmaken van zonnepanelen of (platte) daken hoort daarbij.

Een goede band

Tot slot is ook de band tussen de schoonmakers en het bedrijf zelf waardevol. Een schoonmaker moet ook vrij sociaal zijn en komt met veel verschillende mensen per dag in aanraking. Bij Actief Cleaning Services vinden we die persoonlijke aandacht sowieso erg belangrijk. Betrokkenheid en kennis van zaken spelen anderzijds een grote rol. Zo zijn wij als schoonmaakbedrijf actief in heel Noord-Brabant en daarbuiten. Of je nu een schoonmaakbedrijf in Breda of een schoonmaakbedrijf in Eindhoven of omgeving nodig hebt: je kunt altijd beroep doen op onze schoonmaakdiensten!

Maak vrijblijvend een afspraak

Spreken een of meerdere van onze diensten je aan? Dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden, dan gaan we graag rond de tafel zitten om samen met je te kijken naar de opties. Vul alvast het contactformulier op onze website in of bel met 0416 671 720. We horen graag hoe we je van dienst kunnen zijn!