Schoonmaken met een oog op de toekomst

De aarde een stukje schoner én beter achterlaten. Actief Cleaning Service zet zich in voor een duurzamere wereld en een beter, schoner milieu. Die duurzaamheid staat dan ook hoog in het vaandel. Niet alleen voor onze manier van werken, maar ook in de producten die wij gebruiken voor ons werk. In dit blog vertellen we je meer over het stukje duurzaamheid waar wij mee en voor werken. Want een schoon en milieuvriendelijk kantoorcomplex of zorginstelling is niet alleen goed voor de buitenwereld, maar ook voor de mensen die er wonen en werken.

Geen chemische middelen

Door de jaren heen zijn er verschillende chemische reinigingsmiddelen op de markt gebracht die niet goed voor het milieu bleken te zijn. Tegenwoordig zijn veel schoonmaakprofessionals van deze producten afgestapt. Zo ook Actief Cleaning Services. Op dit moment gebruiken we dan ook geen schoonmaakmiddelen op chemische basis, conform de Nederlands en Europese regel- en wetgeving. Een goed voorbeeld is de osmose unit die onze ramenwassers gebruiken. In deze unit wordt water gefilterd, wat leidt tot verminderde strepen op de ruiten na het wassen. Onze glazenwassers maken de ramen van kantoren of zorginstellingen dus schoon met zuiver water, zonder toegevoegde schoonmaakmiddelen.

Juiste kennis van zaken

Omdat er steeds nieuwe ontwikkelingen zijn in ons vakgebied, zorgen we dat onze managers en medewerkers altijd op de hoogte zijn en de juiste trainingen hebben gevolgd. Het stukje duurzaamheid is de afgelopen jaren ontzettend belangrijk geworden in onze branche. Verbeterde controles en kwaliteitskeurmerken voor schoonmaakproducten vraagt ook om de juiste kennis deze te gebruiken. Onze schoonmaakprofessionals weten precies welk product ze moeten gebruiken om tot het gewenste resultaat te komen. Dit geldt voor ons volledige takenpakket: van grondig vloeronderhoud tot periodieke schoonmaakwerkzaamheden of glasbewassing.

Schoonmaakwerk in coronatijden

Goed en milieuvriendelijk schoonmaakwerk is belangrijk. Juist nu ten tijde van het coronavirus is het belangrijk om werkplekken, openbare gebouwen en ruimtes goed te onderhouden en schoon te maken. Op een professionele manier reinigen we bureaus, kantoortuinen, klaslokalen of galerijen aan de hand van een professioneel schoonmaakplan. Wij letten daarbij natuurlijk op het vermijden van eventuele besmettingen. Onze werknemers hebben dan ook de juiste bescherming en kennis om te gaan met het virus, zodat het schoonmaakwerk gewoon uitgevoerd kan worden.

Meer weten over onze diensten? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden waar je onze milieuvriendelijke schoonmaakdiensten voor inschakelt? Neem dan altijd even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Bekijk ook altijd even onze website voor meer informatie over onze diensten, sectoren waarin we werkzaam zijn of de regio’s waarin je onze diensten inschakelt. Onze service inschakelen? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.