Glasbewassing

Heb je een kantoorpand of bedrijfsruimte met veel ruiten? Dan moeten die ongetwijfeld schoongemaakt worden. Professionele glasbewassing zorgt ervoor dat dit op een vakkundige en snelle manier gebeurt. Zodat het bedrijf geen hinder ondervindt. Voor professionele glasbewassing ben je bij Actief Cleaning Services aan het goede adres: wij hebben dankzij onze ervaring al vele ruiten van bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf mogen wassen. Ben je benieuwd wat wij in glasbewassing voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Lees hieronder meer en neem contact met ons op.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Glasbewassing door Actief Cleaning Services

Wij begrijpen dat glasbewassing niet een klus is die je zelf makkelijk uitvoert. Actief Cleaning Services opereert sinds 2012 in de provincie Noord-Brabant en daarbuiten. Dat betekent ook dat je gebruik van onze glasbewassing gebruikt kunt maken in andere plaatsen in Nederland. Neem altijd even contact met ons op om na te gaan of wij ook in jouw omgeving actief zijn. Schakel je glasbewassing in van Actief Cleaning Services, dan weet je dat je voor een hoge kwaliteit gaat. Dankzij ons geschoold personeel dat regelmatig bijgeschoold wordt in nieuwe technieken of ontwikkelingen, blijft ons bedrijf bij de tijd.

Hoe pakken we glasbewassing aan?

Wij pakken je glasbewassing op een professionele manier aan. Dat komt niet alleen dankzij onze sterke kwaliteiten als schoonmakers, maar ook dankzij onze middelen. Tegenwoordig gebeurt glasbewassing natuurlijk allang niet meer op een ladder. Sterker nog: in de meeste gevallen mag dit anno nu zelfs niet meer. Schakel je onze diensten voor glasbewassing in? Dan maken wij gebruik van een groot aanbod verschillende hulpmiddelen. Denk daarbij aan hoogwerkers maar ook speciale telescopische verlengstukken om bij de bovenste ramen te komen. Indien aanwezig kan onze glasbewassing ook in een daarvoor bestemde lift. Dat laatste geval zie je vaak bij de hogere kantoorgebouwen of bedrijfspanden.

Glasbewassing: snel en doeltreffend

Wij pakken de glasbewassing van je bedrijfspand of kantoorruimte op een efficiënte en doeltreffende manier aan. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring opgebouwd in glasbewassing van diverse panden. Hierdoor kunnen zij snel en doeltreffend te werk gaan. Aan de hand van een inspectie maken we een overzicht en offerte op. Ook kijken we naar de mogelijkheden die er zijn om de ruiten te wassen. Na goedkeuring kunnen onze medewerkers aan de slag met glasbewassing. Dit gebeurt op een snelle en doeltreffende manier waarbij de dagelijks werkzaamheden in het bedrijf niet verstoord worden.

Schoonmaakcombinatie

Het wassen van de ramen gebeurt bij de meeste bedrijven een of enkele keren per jaar. Waarom zou je, als je je ruiten laat wassen, niet meteen de hele gevel van je bedrijfspand aanpakken? Zo kun je er ook voor kiezen om door Actief Cleaning Services je gevel te laten reinigen. Zo profiteer je niet alleen van heldere, schone ramen maar ben je ook meteen van die zwarte aanslag of mossen op de gevel van je pand verlost. Ook voor deze reinigingswerkzaamheden beschikt Actief Cleaning Services over de juiste kennis en materialen.

Je kunt onze glasbewassing inschakelen voor panden in vrijwel iedere Brabantse stad en omgeving, waaronder Breda, Den Bosch en Eindhoven.

Gekeurd en gecertificeerd

Zeker in het geval van kantoorpanden of hogere bedrijfspanden is het wassen van de ruiten een nauwkeurige, maar ook risicovolle klus. Ongelukken steken in een klein hoekje. Daarom beschikt Actief Cleaning Services niet alleen over vakkundige glazenwassers, maar zijn we ook gecertificeerd en hebben we duidelijke veiligheidsprotocollen. Onze vakmensen kunnen op die manier hun werk zo veilig en goed mogelijk uitvoeren. Ook de apparatuur waar de medewerkers van Actief Cleaning Services mee werken is gecontroleerd en wettelijk goedgekeurd. Dit alles om risico’s en eventuele ongelukken uit te bannen.

Milieuvriendelijk

De tijd dat er met bijtende stoffen, chemische middelen en andere schoonmaakmiddelen die slecht zijn voor het milieu wordt schoongemaakt ligt achter ons. Ook in het geval van onze ramenwassers maken zij gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Actief Cleaning Services draagt graag bij aan een schonere, maar ook duurzamere wereld.

Neem contact op

Wij gaan graag met het bedrijf in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. In een transparant en helder voorstel zullen wij onze diensten vervolgens aanbieden. Klantgericht staat bij ons hoog in het vaandel. Dit uit zich in korte communicatielijnen en een helder beeld van onze werkzaamheden. Hoe je met ons in contact komt? Neem contact op via het online contactformulier op onze website of stuur een mailtje naar info@actief-cleaningservices.nl. Met het achterlaten van je contactgegevens ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.