Glazenwasser

Ben je als ondernemer of bedrijf op zoek naar een professionele glazenwasser voor je bedrijfs- of kantoorruimte? Dan zit je bij Actief Cleaning Services op de juiste plek. Een glazenwasser is nog altijd een echt vak. Onze glazenwassers hebben dan ook vele jaren ervaring inclusief de juiste opleidingen om jouw ramen grondig te wassen. Wil jij ook onze glazenwassers inzetten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Lees hieronder meer. Wie weet kijken jij en je collega’s straks ook door glimmende ruiten die door onze glazenwassers schoongemaakt zijn.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Glazenwasser voor bedrijven

Bedrijven hebben uiteraard vaak een groot oppervlakte aan glas dat gewassen dient te worden. Of dit nu een kantoor of ander soort bedrijfsruimte is: een vuile ruit is niet alleen voor je personeel niet fijn, ook een potentiele klant of partner ziet dit. Vuile ruiten staan natuurlijk niet erg representatief. Daarom schakelen de meeste bedrijven een glazenwasser in. Deels omdat ondernemers niet zelf meer als glazenwasser de ladder beklimmen en deels ook omdat het kostenbesparend en een stuk minder risicovol is. Glazenwassers van Actief Cleaning Services die op grote hoogte werkzaam zijn, hebben ervaring en weten precies hoe ze moeten dealen met deze hoogtes. Heb je als bedrijf een glazenwasserslift? Dat maakt het voor onze glazenwassers alleen maar makkelijker. Onze glazenwassers kun je inzetten voor zowel het binnenglas, seperatieglas en uiteraard het buitenglas inschakelen. Je kunt onze glazenwassers in verschillende steden inhuren, waaronder Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda.

Professionele aanpak door onze glazenwassers

Glazenwasser is nog altijd een risicovol beroep. Hoewel er vele veiligheidsmaatregelen zijn, zit een ongeluk altijd in een klein hoekje. Gelukkig weten onze glazenwassers hoe zij zich op een professionele manier kunnen beschermen tegen ongevallen of gevaar. Dankzij dit veilig en verantwoord werken kunnen zij bovendien ieder type kantoor, bedrijfspand of industriële ruimte voorzien van schone ramen. Deels is dit te danken aan het professionele materiaal waar onze glazenwassers mee werken. Dit materiaal bestaat uit:

  • Hoogwerkers en liften: Actief Cleaning Services heeft eigen hoogwerkers in beheer die het een stuk eenvoudiger maken voor onze glazenwassers om bij moeilijk bereikbare plekken te komen. Pluspunt: deze hoogwerkers hebben wij in eigen beheer. Je hoeft dus als bedrijf deze niet via een externe partij extra te huren.
  • Ladders: Hoewel hoogwerkers handig zijn, is de oude vertrouwde ladder nog altijd een veelgebruikte manier om bij de bovenste ramen te komen. Voorzien van voldoende veiligheidsmiddelen en bescherming gaan onze glazenwassers echter professioneel naar boven.
  • Telescopische wassteel: Om ladders en gevaarlijke situaties te vermijden beschikt Actief Cleaning Services ook over een zogenoemd ‘Tuckerpole’-systeem. Dit is een telescopische steel die het mogelijk maakt om vanaf de grond tot aan de bovenste ramen te komen inclusief water en borstel.
  • Osmose installatie: Deze verrijdbare installatie uit ons wagenpark demineraliseert het water dat onze glazenwassers gebruiken. Gedemineraliseerd water zorgt voor een mooi, streeploos resultaat.

Veilig, grondig en milieubewust

Actief Cleaning Services is een betrokken bedrijf dat graag in nauw contact staat met de klant. Daarom zijn onze communicatielijnen bewust kort en weet je altijd direct waar je aan toe bent. Graag hebben we dan ook regelmatig contact met jou als klant over de voortgang van een schoonmaakproject en wat daarin goed gaat of beter kan. Dankzij onze veilige aanpak en keurmerken waarover we beschikken, heb je bij ons de garantie dat je ramen, gevel of vloeren écht schoon zijn. Daarnaast willen we de wereld ook een stukje schoner aan de volgende generatie doorgeven. Ook bij het wassen van ramen en ander glaswerk gebruiken we daarom milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en beperken we het risico op milieuschade. Op die manier proberen we als modern, proactief schoonmaakbedrijf vooruit te denken en de volgende generaties een schonere wereld mee te geven.

Onze service inschakelen

Heb jij of je bedrijf interesse om gebruik te maken van onze diensten en of glazenwassers? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op om een afspraak me ons te maken. We komen graag bij je langs om te inventariseren wat de werkzaamheden worden. Uiteraard horen we daarbij ook de eventuele bijzonderheden. Aan de hand van deze inspectie stellen wij voor jou een overzichtelijke offerte op. Contact opnemen kan al via ons contactformulier of door ons te bellen of te mailen via 0416 – 67 17 20 of info@actief-cleaningservices.nl.