Gevelreiniging

Zeker als je als bedrijf een groot pand of kantoor hebt, is het schoonmaken van deze grote oppervlakte een grote klus. Dat geldt ook voor een stukje gevelreiniging. Het wordt al snel vergeten, maar de gevel van een bedrijfspand is vaak het eerste wat klanten of zakenpartners zien. En die moet er dus ook degelijk en verzorgd uitzien. Dankzij jaren ervaring weet Actief Cleaning Services hoe zij iedere soort gevelreiniging aan moeten pakken. Gevelreiniging gebeurt bij ons dan ook door ervaren schoonmakers met de juiste schoonmaakmiddelen- en materiaal. Ben je benieuwd naar onze service op het gebied van gevelreiniging? Lees hier meer over onze diensten en neem contact op.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Gevelreiniging door Actief Cleaning Services

Actief Cleaning Services is een allround schoonmaakbedrijf. Niet alleen maken we de interieurs, toiletten of kantoorruimtes schoon, inmiddels hebben we ons toegelegd op alle vormen van schoonmaken. Ook voor een kwalitatieve gevelreiniging van je bedrijfspand ben je dus bij Actief Cleaning Services aan het juiste adres. Wanneer je een gevelreiniging wil laten uitvoeren kun je bij Actief Cleaning Services uit diverse opties kiezen. Zo kun je naast je gevelreiniging ook de rest van je pand laten schoonmaken. Denk daarbij aan het wassen van de ramen, schoonmaken van het interieur de chemische reiniging van tapijten.

Wat we verstaan onder gevelreiniging

Een gevelreiniging kan op verschillende manieren worden toegepast. Dit is deels afhankelijk van de oppervlakte (bijvoorbeeld baksteen of beton), maar ook om wat voor vuil het op de gevel gaat. Gevelreiniging kun je bij onderstaande gevallen inzetten:

  • Graffiti: Helaas komt het nog altijd te vaak voor dat vandalen graffiti op de muren van een bedrijfspand, loods of andere ruimte spuiten. Bij Actief Cleaning Services weten we hoe we kordaat en met behulp van een speciale reiniger graffiti kunnen verwijderen. Ook hiervoor geldt dat je dit beter door een professional kan laten doen. Iedere soort verf vraagt namelijk om een andere benadering.
  • Verfresten: Wil je je pand opknappen of verbouwen? Oude verfresten verwijderen valt ook onder het kopje gevelreiniging.
  • Mossen en ander groen: Groene aanslag door mossen of schimmels kan schadelijk zijn. Door de muur met een chemische of stoomreiniging te behandelen bescherm je de muur en voorkom je snelle slijtage.
  • Roet: Zeker in een drukke stad en bij oude(re) gebouwen zie je het vaak terug: zwarte aanslag door roet uit uitlaten en smog. Gevelreiniging kan dan al een groot verschil maken. Zeker bij oude panden en monumenten is professionele gevelreiniging aan te raden. Het pand kan immers door toedoen amateuristische schoonmakers en middelen beschadigd raken.

Een professional inschakelen

Zoals je kunt lezen is het aan te raden om vrijwel altijd een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen en zeker niet zelf te gaan experimenteren met schoonmaken en schoonmaakmiddelen. De binnen- en buitenmuren kunnen blijvende schade oplopen als je bijvoorbeeld met te bijtende middelen schoonmaakt. Ook kan het zijn dat het gesteente van een muur poreus wordt en zelfs kan afbrokkelen. Een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Actief Cleaning Services weet echter precies welk middel er voor welk probleem dient. Dit doen we aan de hand van een analyse. Wij komen dan ook graag zelf altijd even langs om de schade op te nemen. Aan de hand hiervan maken wij een offerte.

Het totaalpakket

Tevens kun je er als bedrijf ook voor kiezen om een totaalpakket door ons uit te laten voeren. Daarbij nemen we niet alleen de gevel onderhanden, maar ook de ramen en een stuk van het interieur. Zo kun je door een bedrijf alle schoonmaakwerkzaamheden uit laten voeren. En dat is natuurlijk wel zo helder en makkelijk communiceren.

Wij zijn actief in gevelreinigingen in en rond Breda, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Ook buiten Noord-Brabant kun je gebruikmaken van onze diensten.

Contact opnemen met Actief Cleaning Services

Wil je dat wij ter plekke komen om te kijken wat we voor jou en de gevel van je bedrijf kunnen doen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij denken graag met je mee in de oplossing om af te komen van graffiti, roet, mossen en ander vuil op de gevels van je bedrijfspand, fabrieksruimte of loods. Snel en doeltreffend en altijd voor een eerlijke, scherpe prijs.

Je kunt contact opnemen door ons contactformulier in te vullen, ons te bellen of door een mailtje te sturen naar info@actief-cleaningservices.nl. Let wel op: Als je ons contactformulier invult, ga je akkoord met de manier waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees hier meer over de voorwaarden.