Alles over onze duurzame aanpak tijdens schoonmaakonderhoud

Iedereen wilt werken, wonen en leven in een schone en frisse omgeving. Periodiek schoonmaakonderhoud is dan ook noodzakelijk om de hygiëne zo optimaal mogelijk te houden en een gezonde werkomgeving voor medewerkers te creëren. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden aan een ervaren partij. Zo kan iedereen te allen tijde profiteren van een schone werkplek en goed focussen op zijn of haar werkzaamheden. In dit blog willen we meer vertellen over onze duurzame aanpak tijdens schoonmaakonderhoud.

Schoonmaakonderhoud: dit kunnen we voor je betekenen

Als je op kantoor werkt dan bevind je je gedurende de werkdag binnen. Maar ook andere beroepen oefenen hun beroep uit in een bepaalde ruimte, ook binnen. We spreken dan niet over een paar mensen, meestal zijn er tientallen medewerkers tegelijk aanwezig die aan het werk zijn. Hierdoor zijn bepaalde ruimtes al snel toe aan schoonmaak en onderhoud. Onze diensten beperken zich niet alleen tot het schoonmaken van de bureaus, ook kunnen wij het meubilair, plafonds, wanden en vloeren reinigen. Hiervoor gebruiken we uitsluitend hoogkwalitatieve schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen, zonder chemische stoffen. Zo kan iedereen zorgeloos aan het werk.

Voor welke klanten verzorgen wij schoonmaakonderhoud?

Actief Cleaning Services richt zich voornamelijk op de mkb-sector. Maar dankzij onze uitgebreide kennis en middelen, en ervaren professionals zijn wij inzetbaar voor uiteenlopende branches. Zo kun je onze schoonmaakdiensten inschakelen voor de volgende sectoren:

  • Kantoorpanden: De toiletten, kantoormeubelen, apparatuur en kantines.
  • Winkels en winkelcentra: Winkelruimtes, maar ook het interieur van winkelcentra.
  • Openbare gebouwen: Monumentale panden, musea, bibliotheken of gemeentehuizen.
  • Horeca: Natte en droge horeca, cafés en restaurants.
  • Scholen: Waaronder peuterspeelzalen, kleuterscholen, middelbare- en hogescholen.
  • Golfparken: Accommodaties en kleedkamers.
  • Sportaccommodaties: Kantine, kleedkamers en toestellen.

Onze duurzame aanpak en werkwijze

Tijdens het schoonmaakonderhoud houden we zoveel mogelijk rekening met de gevolgen voor mens en milieu. Onze duurzame aanpak is milieubewust en doeltreffend. Door de juiste middelen te combineren met onze doeltreffende aanpak belasten we de omgeving zo min mogelijk. Geen verspilling van te veel water of schoonmaakmiddelen, maar een snelle en effectieve inzet van onze middelen en medewerkers. Zo ervaart niemand hinder.

Meer weten? Neem direct contact op

Wil je meer weten over onze schoonmaakdiensten of aanpak? Neem bij vragen gerust contact met ons op. We vertellen graag meer. Naast schoonmaakonderhoud kun je bij Actief Cleaning Services terecht voor gevelreinigingen, glasbewassing, zonnepanelen schoonmaak, sanitaire dienstverlening, dieptereiniging, tapijtreiniging of vloeronderhoud. We zijn een professioneel schoonmaakbedrijf die van alle markten thuis is. We nemen graag alle werkzaamheden uit handen en proberen zoveel mogelijk te ontzorgen.