Een ramenwasser inschakelen in de wintermaanden

Het is verantwoord om regelmatig de ramen van uw huis te wassen, maar ook de ramen van bedrijfs- en kantoorpanden, scholen en zorginstellingen vragen om regelmatig onderhoud. Ook tijdens regenachtige wintermaanden is het van belang dat glasbewassing wordt uitgevoerd. Hoewel regen deels voor reiniging zorgt, brengt het ook vuil met zich mee die achterblijft op ramen. Meer regen geeft dus meer vuil, en maakt het daarom nog belangrijker dat ramen frequent worden schoongemaakt. We vertellen in dit blog meer over een ramenwasser inschakelen in de wintermaanden.

Een vervelende klus

Velen zien zelf ramen wassen in de lente- en zomermaanden wellicht zelf nog wel zitten. Bij koudere en nattere dagen die we kennen in de herfst en winter zien de meesten hier tegenop. Een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Actief Cleaning Services neemt deze last graag van u over. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van schone werk- en leefruimtes van bedrijven, instellingen, organisaties en scholen door heel Nederland. Wij zijn ook in te schakelen voor glasbewassing in de wintermaanden.

Hoe vaak ramen wassen?

U wilt natuurlijk dat de ramen van uw pand er zo schoon mogelijk uitzien. Dit zorgt niet alleen voor een betere en schonere werkomgeving, het straalt ook een verzorgd uiterlijk uit naar klanten, partners en andere betrokkenen. Tevens verlengt u met regelmatige glasbewassing de levensduur van de omliggende kozijnen. Periodiek onderhoud van de ramen is dus noodzakelijk voor ondernemers. Vuil en vettige plekken op de ramen worden pas echt goed zichtbaar in het voorjaar, omdat er nu meer zonlicht schijnt. Om plotselinge vies-uitziende ramen te voorkomen kunt u in de winter uw ramen laten wassen door een glazenwasser. Zo heeft u het hele jaar door plezier van schone ramen, meer zonlicht en een mooier uitzicht.

Zo gaan wij te werk

Uiteraard maken wij gebruik van professionele materialen en apparatuur en zijn onze glazenwassers deskundige op het gebied van glasbewassing. Om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen beschikken wij over diverse certificaten en zijn er veiligheidsprotocollen op zijn plaats. Ruiten wassen van kantoorpanden is een risicovolle klus en vraagt dus om nauwkeurigheid. Bovendien dragen wij ons steentje bij aan het milieu. Zo werken wij zonder bijtende en chemische stoffen in onze schoonmaakmiddelen.

Schakel onze hulp in

Wilt u ook dat uw ramen er in de winter verzorgd uitzien? Schakel dan de diensten van Actief Cleaning Services in. Aan de hand van een korte inspectie stellen wij een vrijblijvende offerte op. Kan uw pand een grotere onderhoudsbeurt gebruiken? Een schoonmaakcombinatie is de oplossing. Wij wassen hierbij de ramen én reinigen de gevel.