Geniet van optimale hygiëne dankzij een sanitaire dieptereiniging

Met name sanitaire voorzieningen, keukens en openbare ruimtes worden snel en gemakkelijk vies. En juist op deze plekken is juist optimale hygiëne van belang. Je wilt natuurlijk niet dat je in een beschimmelde douche stapt of in een kleedkamer vol met bacteriën. Daarom is het verstandig om regelmatig een sanitaire dieptereiniging uit te voeren. Zo krijgen vocht en ander vuil geen kans om door te dringen en geniet jij van optimale hygiëne!

Wat houdt een sanitaire dieptereiniging in?

Uiteraard worden sanitaire ruimtes dagelijks schoongemaakt. Toch zijn er altijd plekken waar je moeilijk bij kunt komen en dus minder goed gereinigd worden. Vooral in hoekjes en randjes blijft er heel wat vuil achter die een broeihaard voor bacteriën en ander vuil creëren. Daarnaast kan er bij onvoldoende reiniging ook een onaangename geur ontstaan. Met een sanitaire dieptereiniging wordt de gehele ruimte op z’n kop gezet en binnenstebuiten gekeerd. Geen enkel hoekje wordt overgeslagen en zo wordt de sanitaire ruimte zeer grondig gereinigd. Hierbij komen er krachtige schoonmaakmiddelen aan te pas die zelfs de meest hardnekkige vlekken, kalk of aanslag verwijderen.

Voordelen van een dieptereiniging

Door naast de dagelijkse schoonmaak ook een dieptereiniging uit te laten voeren, zorg je voor maximale hygiëne en verminderd de verspreiding van bacteriën en virussen. Grondig schoonmaken en reinigen was nog nooit zo belangrijk! Bovendien gaan voorzieningen zoals toiletten, doucheruimtes of kleedkamers een stuk langer mee en wordt de levensduur verlengt. Ook binnen zakelijke panden met sanitaire ruimtes is een dieptereiniging regelmatig noodzakelijk. Wanneer klanten, partners, andere gasten of de eigen medewerkers aanwezig zijn, is het wel zo prettig dat de gehele omgeving, dus ook het toilet, schoon en fris is. Dat draagt bij aan een betere werksfeer en straalt hygiëne en schoonheid uit naar alle aanwezigen. Door tijdig een dieptereiniging uit te laten voeren vermijd je tevens defecten aan apparatuur of sanitair en kun je op tijd een passende oplossing vinden.

Hoe bereik je optimale hygiëne?

Sanitaire voorzieningen zoals openbare toiletten en gedeelde kleedkamers worden vrijwel altijd dagelijks schoongemaakt. Er wordt dan gewerkt met een aftekenlijst om zo het onderhoud bij te houden. Een dieptereiniging voor de sanitaire voorzieningen is dan ook een aanvulling op de gebruikelijke werkzaamheden. Dit kun je periodiek laten uitvoeren, bijvoorbeeld één keer per kwartaal of na een groot evenement. Zeker na drukke dagen of grote evenementen is het zaak om het sanitair eens grondig onder handen te nemen. Het is geheel aan jou om de frequentie te bepalen.

Schakel onze diensten in!

Is jouw sanitair toe aan een flinke en krachtige schoonmaakbeurt? De specialisten van Actief Cleaning Services komen graag langs om de boel eens goed op te frissen. Al onze medewerkers zijn ervaren in het uitvoeren van een sanitaire dieptereiniging en maken uitsluitend gebruik van de beste en gecertificeerde schoonmaakmiddelen. Ook voor andere vormen van dieptereinigingen kun je bij ons terecht. Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!