Glasbewassing met streeploos resultaat

Actief Cleaning Services kun je ook inschakelen voor een professionele glasbewassing. Wij zorgen voor een helder, streeploos resultaat. Hiervoor gebruiken we de juiste apparatuur en schoonmaakmiddelen. Ben je benieuwd naar onze werkwijze en kunnen de ramen van jouw bedrijf- of kantoorpand, zorginstelling of appartementencomplex ook een schoonmaakbeurt gebruiken? Lees dan verder en plan vrijblijvend een gesprek met ons in.

Glazen wassen op een professionele manier

Om tot een streeploos resultaat te komen is het belangrijk dat er met de juiste apparatuur en schoonmaakmiddelen wordt gewerkt. Onze professionele glazenwassers beschikken dan ook over een osmose unit. Dit is een verrijdbare filter die het water grondig reinigt en filtert. Het water wordt gefilterd en gezuiverd, waardoor het vrijwel geen mineralen zoals kalk meer bevat. Deze mineralen laten uiteindelijk strepen achter op een raam. Dankzij de osmosefilter hoeven we bovendien niet langer (chemisch) schoonmaakmiddel te gebruiken voor het wassen van de ramen. Dat draagt uiteindelijk weer bij aan een beter milieu.

de-osmose-unit-van-acs

Onze speciale osmosefilter zorgt voor gefilterd water.

Alles in eigen beheer

Daarnaast is gebruikmaken van onze glazenwasservice aantrekkelijker omdat wij al het materieel in eigen beheer hebben. Van de osmose unit tot schoonmaakmiddelen, transportmogelijkheden en hoogwerkers. Je hoeft dus nooit extra kosten te maken en ook komt er geen externe partij aan te pas voor eventuele transportopties. Alles door één professionele schoonmaker, goed en grondig. Dat is de kracht van Actief Cleaning Services en onze medewerkers.

De juiste kennis van zaken

Onze professionele glazenwassers weten precies wat nodig is om vieze ramen weer helder en schoon te krijgen. Dit komt mede door de juiste diploma’s en trainingen die onze mensen hebben gevolgd. Hierdoor weet je zeker dat jouw schoonmaakklus door ervaren glazenwassers wordt aangepakt, met de nodige ervaring én kennis. In overleg met onze glazenwassers bepaal jij trouwens wanneer zij voor jou en je bedrijf aan de slag gaan. Wil je mogelijke hinder vermijden? Plan dan een afspraak buiten je werktijden om. In overleg is vrijwel alles mogelijk.

Glasbewassing combineren

Naast het reinigen van de ramen, is het ook mogelijk om dit karwei met ander schoonmaakonderhoud van je pand samen te laten vallen. Denk bijvoorbeeld aan een grondige gevelreiniging of het schoonmaken van zonnepanelen op het dak van de loods, woningen of kantoorpand. Dit periodieke schoonmaakwerk hoeft hoogstens een of twee keer per jaar te gebeuren, maar is wel belangrijk voor de uitstraling van je pand of wooncomplex. Bij Actief Cleaning Services kun je deze verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden met elkaar combineren. Precies op de dag dat het jou uitkomt, zodat jij of je medewerkers geen of nauwelijks hinder ondervinden van onze schoonmaakwerkzaamheden.

Een afspraak met ons inplannen

Heb je interesse om gebruik te maken van onze service? Vul het online contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden. Onze vakmensen gaan graag voor jou aan de slag. Ook als je nog vragen hebt over onze werkwijze of werktijden, kun je gewoon contact met ons opnemen.