Hoe vaak moet ik een glazenwasser laten komen?

Als je een glazenwasser laat komen om jouw ramen te wassen dan heb je hier zelf vrijwel geen omkijken naar. Je ramen zien er weer spik en span uit dus je kunt er weer een tijdje tegenaan. Maar dit ‘tijdje’ is voor iedereen anders. Sommige huishoudens maken de ramen één keer per half jaar schoon, terwijl de ander, zoals een winkelier, behoefte heeft aan een flinke schoonmaakbeurt om de twee maanden. De frequentie om een glasbewassing uit te voeren is afhankelijk van een aantal factoren. Lees in dit blog meer over hoe vaak je een glazenwasser moet laten komen.

Voordelen van een professionele glazenwasser

Door glasbewassing over te laten aan een professionele glazenwasser ben je verzekerd dat je ramen op de correcte manier worden schoongemaakt met een mooi eindresultaat. Niet alleen beschikt een professionele glazenwasser over de juiste vakkennis en technieken om je ruiten doeltreffend schoon te maken, ze gebruiken de beste materialen en hulpmiddelen om een strak en schoon resultaat te leveren. Bovendien kan een glazenwasser veel efficiënter werken en ontzorgen ze. Jij hoeft niet de ladder op om tot bovenin de kleinste hoekjes de ramen te zemen, alles word voor je geregeld.

Frequentie glasbewassing afhankelijk van locatie

Om in te schatten hoe frequent je ruiten schoongemaakt dienen te worden is het altijd belangrijk om te kijken naar je locatie en de omgeving. Bevindt het gebouw zich in het centrum, randstad, dorp, platteland of andere omgeving? De buitenkant van de ruiten op een locatie in een groen gebied zullen sneller vuil raken dan de ramen van een woning in het bruisende centrum van een dorp of stad. We adviseren om in deze situaties vaker een glazenwasser te laten komen, de frequentie kan variëren van maandelijks tot aan één keer per jaar. Het is ook maar net waar je behoefte aan hebt. Zo horen ruiten van een etalage zeer schoon en kraakhelder te zijn. Schone ramen verbeteren de uitstraling van je winkel en werken uitnodigend voor passerende klanten. In dit geval raden we aan om wekelijks de ramen te wassen.

Jouw ruiten blinkend schoon? De glazenwassers van Actief Cleaning Services staan voor je klaar!

Kunnen de ramen van jouw kantoor- of bedrijfspand, winkel, appartementencomplex, zorginstelling of school een flinke schoonmaakbeurt gebruiken? De professionele glazenwassers van Actief Cleaning Services staan voor je klaar! Actief Cleaning Services is een schoonmaakbedrijf die gespecialiseerd is professionele glasbewassing en nog veel meer! Dankzij onze efficiënte en doeltreffende aanpak hebben wij al vele panden een nieuwe uitstraling gegeven. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan direct contact op!