Professionele schoonmaker in Waalwijk inzetten 

Ben je als ondernemer in Waalwijk of omgeving de afgelopen tijd flink gegroeid met je bedrijf of ben je al langere tijd op zoek naar een schoonmaakprofessional? Dan raden we het zeker aan om een professionele schoonmaker in te schakelen. Actief Cleaning Services is actief in Waalwijk, maar ook andere regio’s en steden in de provincie Noord-Brabant. Benieuwd naar onze diensten en kan jouw appartementencomplex, zorginstelling of kantoorgebouw een professionele schoonmaakbeurt gebruiken? Maak dan kennis met onze diensten.  

Voor iedere klus de juiste schoonmaker 

Onze schoonmakers in Waalwijk en omgeving zijn direct inzetbaar. Omdat we met ons bedrijf zelf in Waalwijk gevestigd zijn, zijn we in de regio van deze stad snel ter plekke en makkelijk bereikbaar. Waalwijk ligt bovendien vrij centraal in Brabant, dus ook wanneer je in een andere plaats beroep wilt doen op onze diensten zijn we er zo. Handig als je meerdere kantoor- of bedrijfspanden, appartementencomplexen of instellingen hebt, verspreid over verschillende locaties. Onze professionals kunnen vaak al direct voor jou aan de slag. Bovendien beschikken zij over de juiste diploma’s en volgen ze regelmatig trainingen om up to date aan de slag te kunnen.  

Takenpakket 

Onze professionals kun je inzetten voor een groot aantal taken. Niet alleen binnen je bedrijfspand, kantoor of zorgcomplex, maar ook voor klussen buiten of op het dak. Zo kun je onze professionals onder andere inzetten voor: 

Belangrijk: Zelf maken wij het onderscheid tussen regulier schoonmaakwerk, zoals het schoonmaken en stofzuigen van interieurs en het periodieke schoonmaakwerk. Dat laatste is schoonmaakwerk dat niet wekelijks of dagelijks uitgevoerd hoeft te worden. Denk aan het wassen van de ramen of een gevelreiniging.  

Professionele schoonmaak. Ook ten tijde van corona 

Het belang van een goed onderhouden en schone werkplek is natuurlijk van alle tijden. Toch merken we dat, nu het coronavirus aanwezig is, een hygiënische werkplek nog noodzakelijker is. Wij denken hierin dan ook graag met jou als ondernemer, manager of bestuurder mee. Het is altijd mogelijk om de schoonmaakuren op te schroeven of uit te breiden. Dat geldt eveneens ook voor het soort werkzaamheden die onze mensen uitvoeren. In overleg is alles mogelijk. Daarom gaan we ook in deze tijd graag met je in gesprek om te kijken hoe we (conform de coronamaatregelen) je schoonmaakproject het beste aan kunnen pakken.  

Gebruikmaken van onze diensten 

Je kunt onze schoonmaakprofessionals voor verschillende tijden en tarieven inschakelen. Wordt het een reguliere, wekelijkse schoonmaak of wil je juist dat je kantoorgebouw of school iedere dag wordt schoongemaakt? Wij horen graag van je wat je wensen op schoonmaakgebied zijn. Laat het ons weten en neem contact op. Wij komen vaak graag eerst een kijkje nemen om een indicatie van de werkzaamheden en kosten te maken. Op basis hiervan maken we een geheel vrijblijvende offerte.