Scholenschoonmaak? Schakel een professional in

Het is augustus, maar zoals ieder jaar willen schooldirecteuren weer beginnen met een frisse start in september. Er is de afgelopen maanden natuurlijk veel gebeurd vanwege het coronavirus. Juist nu is het belangrijk om een school eens grondig schoon te laten maken en te laten reinigen waar nodig. Onder scholen verstaan we bij Actief Cleaning Services basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en ander soort onderwijsinstellingen. In dit blog vertellen we meer over het inschakelen van onze diensten als schoonmaker in schoolgebouwen of onderwijsinstellingen.

Scholenschoonmaak en corona

Het coronavirus is nog niet verdwenen. Ondanks het virus gingen veel scholen en onderwijsinstellingen weer even open. Omdat de kans op verspreiding van het virus nog altijd op de loer ligt, is een goede, hygiënische werk- en leeromgeving belangrijk. Actief Cleaning Services is iedere dag inzetbaar om alle lokalen, kantoren en andere ruimtes schoon te maken en te onderhouden. Wij werken met speciale schoonmaakplannen, zodat we op een verantwoorde en wettelijk goedgekeurde wijze werken. Frequenter een schoonmaakdienst inzetten is nu eenmaal noodzakelijk voor een veilige, schone school of instelling.

Schoonmaken op een professionele manier

Actief Cleaning Services werkt met professionele schoonmakers die de nodige opleidingen voor hun werk hebben. Zij weten dus hoe zij met bepaalde schoonmaakmiddelen -of apparatuur om moeten gaan. Daarnaast kun je ons ook inschakelen voor hygiënische checks. Aan de hand van een checklist controleren we dan punt voor punt of lokalen, toiletten en andere ruimtes grondig zijn schoongemaakt. Door met een geoptimaliseerde hygiëne checklist te werken, ben je als schoolbestuur verzekerd van een verbeterde, schone leeromgeving en is de kans op besmettingen aanzienlijk minder.

Een uitgebreid takenpakket

Onze schoonmakers weten dankzij hun ervaring precies wat nodig is voor een goede schoolschoonmaak. We werken met een divers takenpakket, waarbij we rekening houden met speciale maatregelen rondom corona. Klussen die wij uitvoeren:

  • Reguliere reiniging. En dan bedoelen we grondig, professioneel en hygiënisch reinigen. Uiteraard de lokalen of werkruimtes en natuurlijk het sanitair, zoals de toiletten of doucheruimtes naast de gymzaal. Een goede, schone leer- en werkomgeving bent namelijk in een goed onderhouden lokaal.
  • Vloeronderhoud. Onze mensen nemen ook de vloeren mee. We zorgen dat linoleum, laminaat of betonvloeren worden gereinigd met speciaal schoonmaakmiddel. We beschikken zelf over boenapparatuur om de vloer te reinigen.
  • Glazen wassen. Een nieuwe start van het schooljaar met blinkende, kraakheldere ramen. Dankzij de speciale osmose unit zorgen dat de ruiten van het schoolgebouw weer helemaal schoon en doorzichtig.

Neem contact met ons op

Ben je als schoolbestuur op zoek naar een nieuwe schoonmaker of schoonmaakbedrijf om het schooljaar fris en hygiënisch te beginnen? Dan ben je bij Actief Cleaning Services op het goede adres. Wij verzorgen het gehele schoonmaakonderhoud van jouw school en letten daarbij op de coronamaatregelen. Neem vrijblijvend met ons contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!