Vloeronderhoud: zo pakken wij dat aan!

Dagelijks lopen er in een zorginstelling, bedrijfspand of school wel honderden mensen over de vloer. Ook wordt een vloer blootgesteld aan vocht, vuil en kleine beschadigingen. Ongemerkt slijt een vloer hierdoor. Zowel vloeren met vloerbedekking als vloeren van massieve materialen als hout en steen. Door vloeronderhoud uit te voeren of uit te laten voeren verleng je de levensduur van je vloer. In dit blog lees je dan ook alles over onze aanpak voor vloeronderhoud. Ben je zelf nog op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Bekijk dan sowieso onze diensten eens en maak kennis met onze werkwijze.

Voor iedere vloer passend vloeronderhoud

Actief Cleaning Services is in verschillende sectoren werkzaam. Hoewel onze focus bij het midden- en kleinbedrijf ligt, zijn we ook in te schakelen voor het onderwijs of in de zorg. Inmiddels hebben we de nodige ervaring met de meest gangbare vloersoorten. Steen, maar ook houten vloeren zoals laminaat of parket worden door ons gereinigd en onderhouden. We zetten houten vloeren in de was, olie of lak en met speciale boenmachines pakken we het vloeronderhoud van stenen en plavuizen aan.

De juiste apparatuur

Als professional beschikken we over de juiste apparatuur om vloeronderhoud uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan speciale boenmachines om linoleum of stenen vloeren schoon te maken. Ook hebben we de juiste apparaten en machines voor een grondige tapijt- of vloerkleedreiniging gewoon in huis. Dat betekent dus dat je niet apparatuur zelf bij hoeft te huren. Onze gediplomeerde schoonmakers weten precies wat nodig is om jouw vloer te laten glanzen. Van stoomreinigingsapparaat tot boenmachine: Actief Cleaning Services maakt je vloer weer volledig in orde.

Periodieke klus

Vloeronderhoud is een klus die niet iedere maand of week hoeft te gebeuren. We raden het toch aan om, wil je de uitstraling beter en levensduur van je vloer lang maken, minimaal een keer in het jaar grondig vloeronderhoud uit te laten voeren. Je plant met onze mensen gemakkelijk een afspraak in op vaste tijden. We houden daarbij rekening met de bedrijfsactiviteiten, bewoners of leerlingen, zodat zij nauwelijks gestoord worden.

Goed om te weten: Actief Cleaning Services voert geen grote herstelwerkzaamheden uit. Een kapotte tegel of ingedeukt laminaat opknappen hoort niet tot onze werkzaamheden. We raden het dan ook aan om hiervoor een vloerenspecialist voor in te schakelen.

Schakel een professional in

Wil je je alle bescherming en onderhoud bieden die ze verdienen, schakel dan een professional zoals Actief Cleaning Services in. Wij zijn inmiddels ervaren in het schoonmaken van allerlei vloeren en andere oppervlaktes. Gebruikmaken van onze diensten? Dan komen we eerst graag even bij je langs om het soort vloer, materiaal en de huidige situatie te bekijken. Vervolgens plannen we een afspraak in en gaan we aan de slag. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via onze site of bel met 0416 671 720.